Γιάννης Αντετοκούνμπο: 5ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

Στην 5η θέση με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές βρίσκεται ο Αντετοκούνμπο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σταθερά ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες του κόσμου και αυτό σημαίνει ότι είναι και σταθερά ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού και αυτό φαίνεται και από τα ετήσια έσοδά του, τα οποία είναι στα 111 εκατ. δολάρια. Το 46 προέρχονται από το συμβόλαιό του με τους Μπακς ενώ τα υπόλοιπα από διάφορες εμπορικές συμφωνίες. Αυτό το ποσό αναφέρει το Forbes, με αποτέλεσμα ο Αντετοκούνμπο να είναι ο 5ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου.

Στην 1η θέση της σχετικής λίστας είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ετήσια έσοδα ύψους 260 εκατ. δολαρίων και ακολουθούν στη 2η ο Τζον Ραμ, παίκτης γκολφ, με 218 εκατ. και ο Λιονέλ Μέσι στην 3η με 135 εκατ. δολάρια.

Στην 4η θέση, ακριβώς πάνω από τον Αντετοκούνμπο, είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 128,2 εκατ. δολάρια και ακολουθούν στην 6η ο Κιλιάν Μπαπέ με 110, στην 7η ο Νεϊμάρ με 108, στην 8η ο Καρίμ Μπενζεμά με 106, στην 9η ο Στέφεν Κάρι με 102 και στη 10η ο Λαμάρ Τζάκσον με 100,5 εκατ. δολάρια.