Γιάννης Αποστολάκης: Ο σεφ που προσπαθεί μάταια να πρωταγωνιστήσει

Οι περισσότεροι γνώρισαν τον Γιάννη Αποστολάκη μέσα από το MasterChef, στο οποίο όχι μόνο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει αλλά πέρασε και σχεδόν απαρατήρητος.

Από τότε συνεχίζει να μην πρωταγωνιστεί. Για ακόμα μία χρονιά βρίσκεται στην τηλεόραση και ανήκει σε εκπομπές, χωρίς όμως να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.

Όσο κι αν παλεύει να γίνει πρωταγωνιστής σε κάτι, ο Αποστολάκης αποτυγχάνει συνεχώς, ακόμα και στην ειδικότητα του, τη μαγειρική. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι πώς καταφέρνει να έχει θέση σε πρωτοκλασάτες εκπομπές, κάποιος που στην καλύτερη περίπτωση έχει «δεύτερο ρόλο». Μάλιστα αυτή τη στιγμή εργάζεται σε δύο κανάλια και σε τρία διαφορετικά projects!

Σε ό,τι αφορά τα όσα έχει «καταφέρει» ο Γιάννης Αποστολάκης συνεχίζει να κρατά τη στήλη της μαγειρικής στην εκπομπή DOT, ενώ συμμετείχε και στα MasterChef σε έναν σχεδόν αδιάφορο ρόλο. Ο σεφ σταμάτησε να είναι σεφ και μετατράπηκε σε… συνοδό των παικτών που κέρδιζαν κάποιο έπαθλο εξόδου από το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα πολλές φορές η νικήτρια ομάδα μια δοκιμασίας έχει τη δυνατότητα να δειπνήσει σε ένα βραβευμένο εστιατόριο. Ποιος ήταν ο ρόλος του Αποστολάκη; Να κάθεται στο τραπέζι και να κάνει… δημόσιες σχέσεις με τους executive chefs οικοδεσπότες.

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και μία ταξιδιωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ με χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο Αποστολάκης θα συμμετέχει και στο φετινό MasterChef, ωστόσο -όπως πάντα- κανείς δεν περιμένει να πρωταγωνιστήσει, μιας και οι τρεις σεφ Κοντιζάς, Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης, είναι εκείνοι που έχουν όλα τα φώτα πάνω τους.