Γιάννης Μπέζος: Δεν θα διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός επειδή χωρίζουν οι άνθρωποι

Για τις ανθρώπινες σχέσεις μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά».

«Το ότι οι άνθρωποι χωρίζουν πιο εύκολα, μπορεί να είναι πολύ καλό. Το πολύ κακό θα ήταν να ζουν δηλητηριασμένοι μέχρι να πεθάνουν», λέει ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη με την Αθηναϊδα Νέγκα.

Ο σπουδαίος ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τους καβγάδες στην τηλεόραση, αλλά και για τους χωρισμούς των ανθρώπων.

«Νομίζω ότι το γκόσιπ και οι τσακωμοί στις εκπομπές είναι μια απόφαση αναγκαστική για να μπορέσει να επιβιώσει οικονομικά.

Η αγορά μας δεν είναι πολύ μεγάλη, είναι μικρή. Οι σταθμοί δεν είναι και λίγοι, είναι πολλές οι εκπομπές και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, δυστυχώς, να κατεβαίνει ο πήχης», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε επίσης: «Καμιά φορά μου λένε ότι τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι χωρίζουν πιο εύκολα και τι είναι αυτό που πάθαμε;

Τίποτα δεν πάθαμε, το ότι χωρίζουν πιο εύκολα μπορεί να είναι και πολύ καλό. Το πολύ κακό θα ήταν να ζουν δηλητηριασμένοι μέχρι να πεθάνουν. Δεν θα διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός επειδή χωρίζουν οι άνθρωποι».