Γιάννης Ξανθόπουλος: «Είμαστε με φάρμακα – Την ευθύνη την έχουν αυτός με το stop και ο άλλος»

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

«Πώς να είμαστε εμείς; Τι να πούμε εμείς, το πώς είμαστε δεν υπάρχει. Χάλια, με φάρμακα είμαστε. Τι να κάνουμε…», λέει συντετριμμένος ο πατέρας του 19χρονου ο οποιός έχασε τη ζωή του στο τροχαιό δυστύχημα που ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό» ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού αναφερόμενος στον Γιάννη Ξανθόπουλο, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τα δικά του τραύματα, τα ψυχολογικά από το τροχαίο, σημειώνει «Το δικό του κομμάτι, έχω βάλει έναν δικηγόρο, την ευθύνη την έχουν αυτός με το stop και ο άλλος. Θα τα βρουν με τον δικηγόρο, από την οικογένεια δεν ζητάω τίποτα».

Ο τραγουδιστής, δύο εβδομάδες μετά το θανατηφόρο τροχαίο, βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι συνέβη, αλλά και να ξεπεράσει τόσο τα σωματικά όσο και τα ψυχικά τραύματα που του έχει αφήσει το δυστύχημα.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά το τροχαίο, ο Γιάννης Ξανθόπουλος έγραψε:

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον».

Οι γονείς του 19χρονου που σκοτώθηκε έχουν ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως θα κινηθούν νομικά για να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του παιδιού τους. Επαναλαμβάνουν πως ο γιος τους, που πήγαινε στη δουλειά δεν έφταιγε σε τίποτα. Οδηγούσε πάντα συνετά και εκείνο το ξημέρωμα δεν έκανε το παραμικρό λάθος.

Ο 19χρονος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και από την πρώτη στιγμή είχε στο πλευρό τη μητέρα του.

«Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολλή δύναμη», γράφει ο τραγουδιστής.