«Γιατί είναι ελεύθερος;» – Το ξέσπασμα της γιαγιάς της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Σε επικοινωνία που ήρθε η εκπομπή του Live News με την γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, συζύγου του Απόστολου Λύτρα, μιλάει μεταξύ άλλων για την εγγονή της και την μέχρι τώρα ποινική αντιμετώπιση του ποινικολόγου.

Ψηλά στην επικαιρότητα με νέες εξελίξεις παραμένει η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας κατά την οποία ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας ομολόγησε ότι βιαιοπράγησε σε βάρος της γυναίκας του.

Η γιαγιά της παθούσας Σοφίας Πολυζωγοπούλου «έσπασε» την σιωπή της μιλώντας στο Live News διερωτώμενη για τον Απόστολο Λύτρα «γιατί τον αφήνουν ελεύθερο;».

«Γιατί είναι ελεύθερος; Με καταλαβαίνεις; Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ; Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ.

Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα γιατί δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα».

Και πρόσθεσε: «Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει;

Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει…Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε».