Γιατί η γυναίκα με το βιτριόλι ματαίωσε την επίθεση μία ημέρα πριν

Καρέ καρέ έχουν οι αρχές τη διαδρομή της γυναίκας με το βιτριόλι προς και από το σημείο της επίθεσης στην 34χρονη.

Την ίδια ακριβώς διαδρομή φέρεται να ακολούθησε και την προηγούμενη ημέρα. Τότε είχε σχεδιάσει να επιτεθεί στην 34χρονη κοπέλα. Η πρώτη επίθεση όμως ματαιώθηκε γιατί δεν είχε μέσο για να διαφύγει.

Σύμφωνα με το Star, μία από τις πολλές εικόνες που είδαν οι αστυνομικοί είναι από την οδό Ακαδημίας, στην αφετηρία των Λεωφορείων. Η γυναίκα με το βιτριόλι φαίνεται να επιβιβάζεται μία ώρα πριν την επίθεση και μετά να αποβιβάζεται στη Λεωφόρο Συγγρού.

Η γυναίκα με το βιτριόλι έχει εντοπιστεί από τις κάμερες και μια ημέρα πριν την επίθεση, την Τρίτη 19 Μαΐου. Κάνει ακριβώς το ίδιο δρομολόγιο την ίδια ακριβώς ώρα. Τηλεφωνεί από συγκεκριμένο τηλεφωνικό θάλαμο σε εταιρία ραδιοταξί. Περπατά με τα πόδια από τη Λεωφόρο Συγγρού προς το γραφείο της Ιωάννας. Κρατά στα χέρια το μπουκάλι με το καυστικό υγρό, αλλά ματαιώνει την επίθεση καθώς από λάθος δεν έχει μέσο διαφυγής από το σημείο.

Για να μην κάνει το ίδιο λάθος την επόμενη ημέρα καλεί από πριν ταξί, τσεκάρει ότι έφθασε στο σημείο του προκαθορισμένου ραντεβού και στη συνέχεια επιτίθεται στην Ιωάννα γνωρίζοντας ότι θα φύγει από το σημείο σε ένα λεπτό. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κρυφτεί.

Τα λάθη στην εκτέλεση του σχεδίου αλλά και στον τρόπο διαφυγής οδηγούν στη σύλληψη της γυναίκας με το βιτριόλι.Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι πρόκειται για νεαρή κοπέλα ίσως και στην ίδια ηλικία με την Ιωάννα.

Έχουν αποκλείσει άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα οι έρευνες εστιάζουν σε δύο συγκεκριμένες γυναίκες από το περιβάλλον του θύματος.

Ο χρόνος λένε σύμφωνα με πληροφορίες κυλά σε βάρος της, καθώς θα κάνει την κίνηση που θα την προδώσει.

-Ad-