Γιατρός και φίλος της οικογένειας Καρνέση: «Το Σάββατο η Μαρία ήταν στην παραλία» – Τι έλεγε

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η χώρα από το μακελειό στη Γλυφάδα.

Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός του επί 36 χρόνια έμπιστου της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, ο γαμπρός της που ήταν συνιδιοκτήτης και διαχειριστής της εταιρείας και ένας καπετάνιος ο οποίος στην προσπάθεια του να αφοπλίσει τον δράστη βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο Στυλιανός Γραμματικάκης, ο γιατρός της οικογένειας Καρνέση, μίλησε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για την οικογένεια και τις σχέσεις που είχε μαζί της.

«Σεβόμενος την απόφαση της οικογένειας και του κυρίου Σπυρίδωνα Καρνέση δεν μπορώ να ανακατευτώ και να προκαλέσω άλλες απόψεις. Ένα μπορώ να πω σαν γιατρός, αν την πυροβολούσαν στο σώμα τη φίλη μου την κυρία Μαρία και τον Αντώνη, θα μπορούσαν κάπως να ζήσουν και να μιλήσουν. Τώρα στο κεφάλι πυροβολισμός…

Ωφελεί μια υστεροφημία για αυτούς τους ανθρώπους που φύγανε… είναι κενό για τη ναυτιλία και τη Γλυφάδα. Στο πρόσωπο της κυρίας Καρνέση, μπορώ να την προσομοιάσω με τη Μαντώ Μαυρογένους του 2024, με την προσφορά της στη ναυτιλία. Ο κύριος Αντώνης, η ομπρέλα της εταιρείας που βοηθούσε τους πάντες – εν σχέση με τη σύζυγό του, την κυρία Δέσποινα που είναι δικηγόρος της εταιρείας – βοηθούσε τα καράβια να τρέχουν και να ωφελείται η Ελλάδα.

Σαν γιατρός έχω να πω ότι με την κυρία Καρνέση ήμασταν μαζί το Σάββατο, κατέβηκε κάτω στην παραλία να μαζέψει πέτρες και μου λέει: λίγες στιγμές εκτός γραφείου και κοίταζε τη θάλασσα. Στον γυρισμό μέσα στο αυτοκίνητο μιλούσε για την οικογένειά της, την παλιά οικογένεια».