Γιατρός «Μαϊμού»: Αυτά είναι τα μαντζούνια που έδινε στους ασθενείς (pics)

Χάπι γαϊδουράγκαθου, άφθονα καρότα, φάβα και κατσικίσιο γάλα: αυτά είναι μερικά από όσα υποχρέωνε στους ασθενείς του να παίρνουν για να γίνουν καλά από τον καρκίνο, ο γιατρός «μαϊμού».

Το CNN Greece φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έδωσε ο ψευτογιατρός σε ένα από τα θύματά του. Γράφει για το χάπι σπιρουλίνας, τη μια κουτάλια μουρουνέλαιο αλλά και για το γάλα κατσικίσιο που θα έπρεπε να λαμβάνει ως θεραπεία ο ασθενής με ανίατη ασθένεια.

Όλοι όσοι πίστεψαν στις ελπίδες που τους πούλησε περιέγραψαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, που χειρίζονται την υπόθεση, το ποσό πολύ τους υποχρέωνε να ακολουθούν δίαιτες, οι οποίες δήθεν θα συνέβαλαν στο να γίνουν καλά.

Σε ένα τέτοιο διαιτολόγιο, θα δείτε τις προτάσεις του για… χωριάτικη με φέτα και ρίγανη αλλά και ψαρόσουπα ως κυρίως πιάτο. Με αυτές τις συνταγές έπειθε πονεμένους ανθρώπους να σταματήσουν τις θεραπείες που ακολουθούσαν για να πάρουν τα δικά του μαντζούνια και να γίνουν καλά.

Μάλιστα, μέσα στο διαιτολόγιο, ο γιατρός «μαϊμού» έφτανε στο σημείο να υπαγορεύει ότι το λάχανο και το καρότο που θα έπρεπε να φάει ο ασθενής, να είναι τριμμένα στον τρίφτη.

Το πιο χαρακτηριστικό, όμως, είναι η αναφορά σε ένα πόσιμο υγρό που έπρεπε να φτιάξουν και να πίνουν οι ασθενείς και το οποίο περιείχε: Νεροκάρδαμο, αψίθια, γκραβιόλα, τζίντζερ, κανέλα, γαρύφαλλο, τσουκνίδα, σκορπίδι. Ο ασθενής θα έπρεπε να βάζει ένα κουταλάκι από κάθε ένα από αυτά τα υλικά, όπως χαρακτηριστικά έγραφε, σε 700 γραμμάρια νερό, να τα βράζει σε χαμηλή φωτιά – με σκεπασμένο το καπάκι για 10 έως 15 λεπτά – και να τα αφήσει να κρυώσουν. Στη συνέχεια να τα σουρώνει και να πίνει.

-Ad-