Γιατρός «μαϊμού»: Διάλογος σοκ με ασθενή – «Καρκίνος bye-bye» (Ηχητικό ντοκουμέντο)

Ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο παρουσίασε το MEGA.

Σύμφωνα με ασθενή που έπεσε θύμα της απάτης, ακούγεται ο 47χρονος γιατρός – «μαϊμού», ο οποίος γνώριζε ότι ηχογραφείται, την ώρα που προτρέπει μια καρκινοπαθή να διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή της και να ακολουθήσει τη δική του με βότανα.

«Η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει τα φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει», ακούγεται να λέει ο 47χρονος.

Ο άνδρας στο τηλέφωνο επιχειρεί να πείσει για τις γνώσεις του το ανυποψίαστο θύμα του και μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξαλείψει τον καρκίνο: «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye-bye».

Ο 47χρονος σύμφωνα με την καταγγελία υποδεχόταν ασθενείς στο ιατρείο ενός αγγειολόγου που σήμερα κατηγορείται ως συνεργός του και από εκεί συστηνόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

«Εγώ είμαι φυσικοπαθητικός ογκολόγος. Η φυσικοπαθητική είναι συμβατική ιατρική συν άλλα έξι χρόνια βοτανολογία. Και προσπαθούμε να μην δίνουμε φάρμακα», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Παράλληλα στο προφίλ που διέθετε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για επαγγελματίες παρουσιαζόταν με ιατρικές γενικότητες διατυπωμένες έτσι που να εντυπωσιάζουν τους αδαείς.

Η προτροπή του προς τους ασθενείς του, όπως λένε οι ίδιοι, σταθερή: Διακόψτε την αγωγή και όλα θα λυθούν με σταγόνες.

-Ad-