Γιατρός «Μαϊμού»: Σοκ! Αφαίρεσαν από άνθρωπο πλευρό για να… περπατήσει (video)

Ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες έρχονται στο «φως» για τη δράση του Κοντού, με τα θύματά του να περιγράφουν τις βάρβαρες πρακτικές του.

Ο ψευτογιατρός είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Κρήτη και την Πελοπόννησο.

Ένα από τα θύματά του, ο Στέφανος, μίλησε το Star και αποκάλυψε όλα όσα βίωσε μετά τις συμβουλές του Κοντού. Όπως είπε, προτιμούσε να πεθάνει από το να πέσει στα χέρια του Κοντού. Είχε 84% αναπηρία μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, όταν έπεσε από αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Ο Κοντός του υποσχέθηκε ότι θα… πετάει μετά την επέμβαση που θα του έκανε μαζί με άλλους τρεις γιατρούς, ο ένας πρώην βουλευτής τη ΝΔ μάλιστα. Όλα αυτά φυσικά με το αζημίωτο, καθώς του άρπαξε 98.000 ευρώ.

«Δυο χρόνια δεν έχω σταματήσει… Αριστερά ή δεξιά, δε μπορώ να κοιμηθώ, μπρούμητα δε μπορώ να ανασάνω. Μόνο ανάσκελα. Μου ξεφουσκώσανε το πνευμόνι μου, αφαίρεσαν και το ένα πλευρό. Για τα λεφτά όλα αυτά… Δε με αφήνανε στη ησυχία μου; Δε με αφήνανε τουλάχιστον όπως ήμουν, να πεθάνω όπως είμαι», δηλώνει συγκλονισμένος ο Στέφανος.

Στο STAR μίλησε και ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος δήλωσε πως «το γραφείο μου έχει αναλάβει την εκπροσώπηση δύο περιπτώσεων. Η μία πρόκειται για έναν πρώην αλεξιπτωτιστή ο οποίος υπεβλήθη σε μία πολύωρη επέμβαση κατά την οποία του αφαίρεσαν το νεφρό… για να περπατήσει».

Δείτε όλα όσα είπε: