Γιατρός «μαϊμού»: Τι αποκάλυψε ο νευροχειρουργός που «τον κατάλαβε»

Ο νευροχειρουργός Δημήτρης Προκοπάκης που «ξεσκέπασε» τον γιατρό – «μαϊμού» μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως είπε ο ίδιος, «προ τριετίας ήρθε στο γραφείο μου και με βρήκε κατόπιν συστάσεως που είχε από άλλους συναδέλφους δικούς μου για συνεργασία». «Μου συστήθηκε ως νευροογκολόγος με εξειδίκευση στα παιδιά και έδρα στην Ελβετία».

«Του ζήτησα να προσκομίσει τα σχετικά νομιμοποιητικά δικαιολογητικά που απαιτεί η κλινική μας, για την οποια συνεργασία πρέπει να έχει κανείς μαζί της κατάσταση των οποίων σας επιδεικνύω αυτά είναι τα χαρτιά τα οποία πρέπει κάθε γιατρός που θέλει να έχει συνεργασία με την κλινική να τα συμπληρώσει ή να φέρει τα δικαιολογητικά. Αρνήθηκε λοιπόν να τα προσκομίσει και ως εκ τούτου δεν ξεκίνησε καμία συνεργασία και αναζήτησε την τύχη του σε άλλη ιατρική δομή» ανέφερε ο κ. Προκοπάκης.

«Και μόνο το γεγονός ότι αρνήθηκε να φέρει τα χαρτιά του στην κλινική για εμάς ήταν του ουκ άνευ ότι δεν θα μπορούσε να είχε καμία συνεργασία με την κλινική ο συγκεκριμένος άνθρωπος» είπε τέλος ο νευροχειρούργος.