Γιατρός θετικός στον κορονοϊό

Ένας γιατρός από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο διαγνώστηκε με κορονοϊό κάτι που έχει σημάνει συναγερμό στους υγειονομικούς φορείς της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο συγκεκριμένος γιατρός είχε επιστρέψει από άδεια. Χθες πήγε πρώτη μέρα στη δουλειά, έχοντας ήδη κάνει το τεστ κορονοϊού και περίμενε τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του ένιωσε κάποια συμπτώματα όπως μυαλγίες και αμέσως έφυγε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Λίγες ώρες αργότερα βγήκε και το αποτέλεσμα του τεστ το οποίο έδειξε πως έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

«Αμέσως τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ενημερώθηκε ευθύς ο ΕΟΔΥ ενώ στη συνέχεια έγινε η ιχνηλάτηση των επαφών του, οι οποίες δεν ήταν πολλές. Παράλληλα, έχουμε ήδη προγραμματίσει σε απολύμανση των ΤΕΠ και θα είμαστε έτοιμη να λειτουργήσουμε με ασφάλεια», επεσήμανε στο cretapost, ο διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Τερζάκης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αρίστος Δοξιάδης: Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας
16 Μαρτίου, 2025
Αρχίζουν αύριο οι εξετάσεις PISA στα σχολεία
16 Μαρτίου, 2025
Κατώτατος μισθός: Ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες η νέα αύξηση
16 Μαρτίου, 2025
Συγχαρητήρια από Γεραπετρίτη και Ζαχαράκη στο νέο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Ιωάννη
16 Μαρτίου, 2025
Μπάγερν Μονάχου: Πέθανε ο Φριτς Σέρερ
16 Μαρτίου, 2025
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την 20χρονη σύντροφό του
16 Μαρτίου, 2025
Γιάννης Μπέζος: «Δεν πολυβλεπόμαστε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου»
16 Μαρτίου, 2025
Θεοδωρικάκος: «Με τον νέο αναπτυξιακό νόμο στοχεύουμε στην αντιμετώπιση του δημογραφικού»
16 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Πού θα ρίξει χιόνια τις επόμενες ημέρες
16 Μαρτίου, 2025
Νίκος Πλακιάς για τον ανασχηματισμό: «Όποιος και να ήταν υπουργός θα έφερνε τα παιδιά μου πίσω;»
16 Μαρτίου, 2025