Γιώργος για Μαρίνα Πατούλη: «Ψάχνω να βρω γιατρούς – Δεν θα δώσω τροφή σε αυτήν την ιστορία»

Μια λιτή δήλωση για την κρίση στο γάμο του μετά από 35 χρόνια αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στα όσα αποκάλυψε χθες η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την εκπομπή Happy Day, ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται να μην θέλει να δώσει περαιτέρω έκταση σε όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, χθες, μιλώντας στο «Ευτυχείτε» η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε πως ο σύζυγός της εδώ και 2,5 μήνες έχει φύγει από το σπίτι και με λυγμούς δήλωσε «Καμία γυναίκα να μην περάσει αυτό που βιώνω».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Αττικής και ανέφερε: «Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα κλπ;”. Μου λέει “ψάχνω να βρω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα. Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει ο ίδιος, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την προσωπική τους σχέση. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία».

Πηγή: znews.gr