Γιώργος Κιμούλης: Η απάντησή του στην ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού

Στο Happy Day μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης, μετά τις καταγγελίες που έκανε η Ζέτα Δούκα στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ενώ απάντησε και για την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού για τον ίδιο.

«Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική. Αντί να βγω εγώ, να βγει εκείνη; Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μπορεί να ήταν πράξη του να της δείξω ότι είναι και αυτή πρωταγωνίστρια. Μπορεί, δεν ξέρω. Τι; Να απέφευγα να μιλήσω στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Η κυρία Δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά τα γεγονότα να μην έχει σηκωθεί να έχει φύγει; Ή να μην έχει πάει στον παραγωγό να του πει ότι φεύγω αν ο κύριος τάδε συνεχίσει να μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά ο Γιώργος Κιμούλης για τη Ζέτα Δούκα.

Για την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε: «Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει… Τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

Πηγή: zappit.gr