Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην γλυφάδα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε ο ένοπλος που εισέβαλε σε ναυτιλιακή και σκότωσε έναν εργαζόμενο και τραυμάτισε άλλους 2

Αυτοκτόνησε ο δράστης των πυροβολισμών στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα, ενώ δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 1 νεκρό και δυο τραυματίες αλλά και ότι ο δράστης αυτοκτόνησε.

Τέλος στη ζωή του φαίνεται πως έλαβε ο 70χρονος που εισέβαλε νωρίτερα στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα ανοίγοντας πυρ κατά των εργαζομένων.

Όλα ξεκίνησαν στις 10.20 το πρωί όταν η Άμεση Δράση έλαβε τηλεφώνημα σύμφωνα με το οποίο ένας ένοπλος είχε εισβάλλει στη ναυτιλιακή επί της πλατείας Φλέμινγκ στη Γλυφάδα και πυροβολούσε εναντίον των εργαζομένων.

Από εκείνη τη στιγμή στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση με τα ΕΚΑΜ να μπαίνουν μέσα στο κτίριο έτσι ώστε να λήξει αυτό το αιματηρό επεισόδιο. Νωρίτερα, έντρομοι εργαζόμενοι έβγαιναν από το κτίριο και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί και ακολουθούσε η καταμέτρηση των ανθρώπων που απασχολούνται στη ναυτιλιακή προκειμένου να δουν ποιος λείπει.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο 70χρονος μπήκε από το πάρκινγκ και απείλησε τον άνδρα της ασφάλειας. Ανέβηκε στον ημιόροφο και τραυμάτισε δυο άτομα και στη συνέχεια ανέβηκε στο δεύτερο όροφο και πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα.

-Ad-