Γλυφάδα: «Αγαπούσε τη Δέσποινα Καρνέση»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα λένε οι φίλοι και γνωστοί του δράστη, πρωταγωνιστή της υπόθεσης του μακελειού της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο MEGA, που βρέθηκε στο σπίτι της εφοπλιστικής οικογένειας στο Τραγονήσι, εκεί όπου έμενε χειμώνα – καλοκαίρι ο μέχρι πρότινος έμπιστος επιστάτης, Άρης, «όλα από τα χέρια περνούσαν. Αυτός έκανε κουμάντο».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν το πιο έμπιστο άτομο που δούλευε για εκείνους για σχεδόν 45 χρόνια και ήταν ο «άνθρωπός τους», ενώ όλοι απορούν πώς έφτασε να γίνει ο δολοφόνος τους.

«Τον είδα πριν ένα μήνα. Ήταν το καλύτερο παιδί. Το Μαρμάρι, η οικογένεια του. Βοηθούσε κόσμο», αναφέρει μια μαρτυρία.

«Την αγάπαγε την Δέσποινα. Δεν την κυνήγαγε», ειπώθηκε ακόμη.

«Εκεί πάρκαραν τα αυτοκίνητα τους μόνο οι ιδιοκτήτες», θα πει επίσης πρώην εργαζόμενος της εταιρείας. «Μπήκε με το αμάξι στο υπόγειο γκαράζ που από εκεί μπαίνουν μόνο των αφεντικών τα αυτοκίνητα. Εγώ όταν δούλευα εκεί δεν μπορούσα να παρκάρω, δεν έμπαινες. Και δεν έκανε εντύπωση και σε κανέναν που είδε το αμάξι του Άρη να μπαίνει μέσα».

«’’Πρόβατο’’, μοίρασε κρέας όλο το χωριό, τις φτωχές οικογένειες», ειπώθηκε επιπλέον για τον δράστη και όπως αναφέρθηκε δεν ξέχασε ποτέ από πού ήρθε, στέλνοντας χρήματα στους συγγενείς του στην Αίγυπτο αλλά και βοηθώντας φτωχούς στους Πεταλιούς και το Μαρμάρι.

Η μεγάλη αλλαγή του Άρη
Όλα άλλαξαν όταν άρχισαν τα μέχρι τότε αγαπημένα αδέλφια να τσακώνονται. Μια κόντρα που επηρέασε πολύ ψυχολογικά τον επιστάτη. «Το μόνο που τον απασχολούσε ήταν η κόντρα της οικογένειας», αναφέρθηκε στο MEGA.

Πριν από ένα χρόνο, βγήκε από το μισθολόγιο της εταιρείας, συνέχισε όμως να εργάζεται για την οικογένεια και συγκεκριμένα για τον Σπύρο Καρνέση. Συνέχιζε να έχει τα κλειδιά της οικογένειας ακόμα και να διανυκτερεύει στα σπίτια του Καρνέση στη Γλυφάδα, όταν κατέβαινε στην Αθήνα, ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες.

Χαρακτηρίζετια ως ένας κλειστός χαρακτήρας που δεν συζητούσε με τους φίλους του για την απόλυση και τα προβλήματα, τα οποία τυχόν αντιμετώπιζε. Μάλιστα, ο άνθρωπος με τον οποίον ταξίδεψαν μαζί την περασμένη Πέμπτη για Αθήνα μίλησε στο MEGA. «Την Πέμπτη βγήκαμε μαζί έξω και ταξιδέψαμε μαζί για Αθήνα. Ήταν πολύ στεναχωρημένος».

«Ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα», δήλωσε ο άνθρωπος με τον οποίον ταξίδεψαν μαζί την περασμένη Πέμπτη για Αθήνα.

«Δεν μας είχε δείξει κάποιο σημάδι»
Το MEGA βρέθηκε στους Πεταλιούς, εκεί όπου η εφοπλιστική οικογένεια διατηρεί παραθεριστική κατοικία και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ο Γιάννης Κέκκης, για τον προφίλ του δράστη.«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έχει γίνει. Δεν μας είχε δείξει κάποιο σημάδι»