Γλυφάδα: Γιατί ο δράστης δεν σκότωσε τη Δέσποινα Καρνέση – Οι καταθέσεις εκατομμυρίων

Απαντήσεις στο τι όπλισε το χέρι του 76χρονου Άρη και εισέβαλε στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση, για την οποία δούλευε για τέσσερις δεκαετίες, αναζητά η Αστυνομία.

Ο Αιγύπτιος σκότωσε τρία άτομα πριν αυτοκτονήσει, εκ των οποίων η μια ήταν η Μαρία Καρνέση. Γιατί όμως δεν σκότωσε την αδερφή της, Δέσποινα, την οποία κλείδωσε στην τουαλέτα;

Οι Αρχές δεν μπορούν να συνθέσουν το παζλ της δολοφονίας καθώς αν ήθελε να πάρει όμηρο την Δέσποινα Καρνέση, δεν θα είχε λογική να σκοτώσει τους άλλους τρεις καθώς προφανώς δεν θα μπορούσε να φύγει από το κτήριο.

Από τους Πεταλιούς, όπου ο Αιγύπτιος ήταν επιστάτης της έπαυλης της οικογένειας, ντόπιοι αναφέρουν πως ο 76χρονος… λάτρευε την Δέσποινα Καρνέση και δεν θα της έκανε ποτέ κακό. Όπως δεν της έκανε άλλωστε…
Ωστόσο, ο Αιγύπτιος έδειξε μένος για την Μαρία Καρνέση την οποία ουσιαστικά εκτέλεσε.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να κατανοήσουν αν όντως το κίνητρο του Αιγύπτιου πηγάζει από την έξωση που του έγινε το πρωί της τριπλής δολοφονίας από το σπίτι στη Γλυφάδα, ωστόσο ούτε αυτό έχει μεγάλη… λογική μιας και ο 46χρονος είχε στην άκρη ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

1.404.000 τα χρήματα του Άρη σε κλεισμένο προθεσμιακό λογαριασμό στην Ελβετία
Διευκρινίσεις για τα χρήματα στην Ελβετία του δράστη του μακελειού στη Γλυφάδα ήρθαν στη δημοσιότητα.

Το MEGA έκανε λόγο για προθεσμιακούς λογαριασμούς μεγάλης χρονικής διάρκειας από το 2021 μέχρι σήμερα. Κι ενώ χθες είχε ειπωθεί πως έμειναν 1.700 ευρω στο λογαριασμό της Ελβετίας και το 1.5 εκατ. ευρώ απλά διακινήθηκε μέσω του λογαριασμού, αυτό ανατρέπεται με τα νέα στοιχεία.

Ο λογαριασμός στην Ελβετία είναι στο όνομα του Αιγύπτιου , είναι προσωπικός του λογαριασμός και όπως αναφέρθηκε 1.404.000 είναι το ακριβές ποσό στο συγκεκριμένο λογαριασμό σε γνωστή τράπεζα στην Ελβετία, κλεισμένο σε προθεσμιακό λογαριασμό που ανανεώνεται κάθε 3 μήνες.

Στην ίδια τράπεζα υπάρχουν και λογαριασμοί της εταιρείας.

Επίσης αναφέρθηκε πως σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία στο λογαριασμό του Άρη στην Αθήνα μια υπάλληλος της εταιρείας ήταν συνδικαιούχος.