Γλυφάδα: Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει τη «διαδρομή» των όπλων του δράστη του μακελειού στην ναυτιλιακή

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από το μακελειό στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, το πρωί της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου.

Ο δράστης, 76 ετών και αιγυπτιακής καταγωγής, εισέβαλε οπλισμένος στα γραφεία και αφαίρεσε τη ζωή τριών ανθρώπων, πριν στρέψει την καραμπίνα προς τον εαυτού του και τραβήξει τη σκανδάλη.

Το όπλο με το οποίο σκότωσε
Ο ένοπλος έβαψε τα χέρια του με αίμα με μία κοντόκανη καραμπίνα. Θύματά του η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αντώνης Βλασάκης, που ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, κι ένας πρώην καπετάνιος, ο Ηλίας Κουκουλάρης, που εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στο λογιστήριο της εταιρείας και προσπάθησε να μπει στη μέση και να τον αφοπλίσει.

Όσον αφορά τα όπλα που είχε στην κατοχή του ο δράστης ήταν αρκετά παλιά, χαρακτηριστικό είναι – όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του MEGA Μαρίνος Αλειφέρης – ακόμα και στην αστυνομία αναρωτήθηκαν πώς κατάφερε αυτός ο οπλισμός να λειτουργήσει.

Η κυνηγετική καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα στον δράστη στο πάρκινγκ, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, το κοντάκι της είναι κομμένο με πριόνι ή με κάποιο άλλο αντικείμενο.