Γλυφάδα: Ο δράστης δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο – Πυροβολούσε στους διαδρόμους

Τέσσερις οι νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης που αυτοκτόνησε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα. Οι τρεις εργαζόμενοι της ναυτιλιακής εντοπίστηκαν νεκροί από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που έκαναν έφοδο.

Βρέθηκαν στον ημιώροφο, το πρώτο σημείο στο οποίο μπήκε ο δράστης και άρχισε να πυροβολεί με μια κυνηγετική καραμπίνα όποιον βρήκε μπροστά του.

Ο αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο της ναυτιλιακής εταιρείας. Είχε μάλιστα δίπλα του και την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία έδωσε τέλος στη ζωή του.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν κρυφτεί και κλειδωθεί σε μια τουαλέτα. Τις απεγκλώβισαν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πήγαν και αυτές για τις πρώτες βοήθειες. Δεν έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί να περάσουν εξετάσεις και να έχουν ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, νωρίτερα έγινε η επιχείρηση των ΕΚΑΜ για τη σύλληψη του δράστη που ήταν «ταμπουρωμένος» στον χώρο. Ο δράστης φαίρεται ήταν ηλικιωμένος και πρώην εργαζόμενος της εταιρείας.

Κατά τις τελευταίες πληροφορίες, αστυνομικοί κατάφεραν να απομακρύνουν δύο εργαζόμενους της εταιρείας που δεν είχαν μπορέσει να φύγουν από τον χώρο χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Ο δράστης φαίνεται ότι δεν προσέγγισε τον χώρο από την κεντρική είσοδο, αλλά από το πάρκινγκ και από εκεί μπόρεσε να μπει στο κτήριο.

Τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίου ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό 20 λεπτά μετά τις 10:00.