ÍåêñÞ íåáñÞ ãõíáßêá äßðëá óôï ìùñü ôçò êáé ôïí äåìÝíï óýæõãü ôçò óôï óðßôé ôïõò óôá ÃëõêÜ ÍåñÜ, Ôñßôç 11 ÌáÀïõ 2021. (EUROKINISSI/ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)

Γλυκά Νερά: «Έκαναν πολλά λάθη – Δεν ήταν επαγγελματίες»

Κι ενώ η χώρα έχει συγκλονιστεί από την σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, οι Αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega για το φρικτό έγκλημα.

Ο κ. Καλλιακμάνης εξέφρασε αμφιβολίες για τον επαγγελματισμό των δραστών καθώς όπως είπε: «Ήξεραν ότι υπάρχει ένα σκυλί, δεν είχαν φροντίσει να πάρουν τα μέτρα τους; Δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις ένα σκυλί με τα χέρια. Πήγαν να κάνουν μια ληστεία και μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία. Η κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Μετατράπηκε σε δολοφονία η ληστεία αλλά άφησαν ζωντανό τον σύζυγο. Άφησαν ένα μάρτυρα».

Ο ίδιος συνέχισε: «Γιατί δεν προτίμησαν να κάνουν τη ληστεία όταν ο σύζυγος έλειπε; Δεν ήταν επαγγελματίες. Έχουν κάνει πολλά λάθη είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν».

Έχει συγκροτηθεί ειδική ομάδα για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Με πληροφορίες από: Live News