Γλυκά Νερά: Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για αυτοκτονία του συζυγοκτόνου

Με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλου συνεχίζουν να ασχολούνται τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, με την Sun να χαρακτηρίζει «επικίνδυνο άνθρωπο» τον 33χρονο πιλότο σε δημοσίευμά της.

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται αστυνομική πηγή για την επιχείρηση μεταφοράς του Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο στην Αθήνα λίγο πριν την ομολογία.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή οι αστυνομικοί που οργάνωσαν και εκτέλεσαν την επιχείρηση αυτή γνώριζαν ότι είχαν να κάνουν με έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Όπως αναφέρεται, επίσης, «οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν τον δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς με το ελικόπτερο της αστυνομίας καθώς ανησυχούσαν ότι μπορεί να προσπαθούσε να το καταρρίψει επιχειρώντας να αυτοκτονήσει».

«Είχαμε σχεδιάσει την επιχείρηση με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο. Η σχέση μας είχε αναπτυχθεί και γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν επικίνδυνο άνθρωπο που ήταν ικανός για τα πάντα» λέει η πηγή που επικαλείται η Sun.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Η συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης
14 Μαρτίου, 2025
Ηγετικό στέλεχος του ISIS σκοτώθηκε από ιρακινές δυνάμεις
14 Μαρτίου, 2025
Η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα
14 Μαρτίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-74: Κόκκινο το ντέρμπι
14 Μαρτίου, 2025
Αντιρώσος ακτιβιστής δολοφονήθηκε στην Οδησσό
14 Μαρτίου, 2025
Τζιν Χάκμαν: Σε ποιον αφήνει περιουσία 80 εκατ. δολαρίων
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο άνδρας που χτυπούσε την 22χρονη σύντροφό του για να τον πληρώνει
14 Μαρτίου, 2025
Φρίκη στο Μεσολόγγι: Κατήγγειλε τον πατριό και τον αδερφό της για ασέλγεια στην ανήλικη αδερφή της
14 Μαρτίου, 2025
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025