Γλυκά Νερά: Πώς φτάσαμε στην ανατροπή για τη μικρή Λυδία

Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθομολογία δολοφόνου της Καρολάιν, δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας όπως τόνισε στο Μega ο δικηγόρος του.

«Η διάθεση της οικογένειας του εντολέα μου δεν είναι να μπει σε οποιαδήποτε διεκδίκηση ή διαμάχη. Αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου. Θεωρώ ότι οι όροι θα είναι πάνω κάτω αυτοί που ισχύουν σήμερα και οι οποίοι τηρούνται ευλαβικά. Δημιουργήθηκε γέφυρα μεταξύ των δύο οικογενειών για να είναι καλό το κλίμα για το παιδί κυρίως», δήλωσε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας

Την Πέμπτη στις 7 Οκτωβρίου, είναι είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο που θα λάβει απόφαση για το ποιος θα έχει την οριστική επιμέλεια για τη μικρή κόρη του ζευγαριού, η οποία μετά τη δολοφονία της μητέρας της ζει στην Αλόννησο με την γιαγιά της .

Η Εισαγγελέας πάντως κρίνει τον δράστη, πλήρως ακατάλληλο για να του ανατεθεί η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.

«Η συγκρότηση του χαρακτήρα του, η οποία υποδηλώνει άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών και η προαναφερθείσα εγκληματική συμπεριφορά του, δύναται, οπωσδήποτε, να επηρεάσουν την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου το … δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντά που του επιβάλλει το λειτούργημά του ως γονέα…», ήταν η κρίση της Εισαγγελέως.

Υπάρχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των δυο οικογενειων σύμφωνα με πληροφορίες . Οι δύο πλευρές τα πηγαίνουν πολύ καλά. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το «ελεύθερο» να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.