Γλυκά Νερά-ροτβάιλερ: Πως έγινε η τραγωδία – Σε κατάσταση σοκ η μητέρα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί στα Γλυκά Νερά, όπου ροτβάιλερ οικογένειας κατασπάραξε βρέφος τριών μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκυλί όρμηξε στην κούνια που ήταν ξαπλωμένο το βρέφος και το δάγκωσε σε πολλά σημεία του σώματός του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η μητέρα του βρέφους πήγε πανικόβλητη στις 10 το πρωί με το βρέφος στα χέρια της στο νοσοκομείο «Παίδων», παρακαλώντας τους γιατρούς να σώσουν το μωρό της.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει στη ζωή το βρέφος, το οποίο είχε καταλήξει από τις πολλαπλές δαγκωματιές του σκύλου.

Πληροφορίες του ΑΠΕ αναφέρουν ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Η μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αυτήν την ώρα τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Το τραγικό περιστατικό έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, στο σπίτι της οικογένειας, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες.