Γλυκά Νερά: Το πρόσωπο που «ξεσκέπασε» τον 32χρονο συζυγοκτόνο

Κομβικό πρόσωπο της φρικιαστικής ιστορίας στα Γλυκά Νερά είναι η ιατροδικαστής που μπήκε στο σπίτι λίγες ώρες μετά τη δολοφονία. Είναι η γυναίκα που έσπασε το «τέλειο» έγκλημα του πιλότου.

Η ιατροδικαστής ήταν εκείνη που παρατήρησε πρώτη το «έξυπνο» ρολόι στον καρπό της δολοφονημένης και ζήτησε να εξεταστεί. Η ίδια διαπίστωσε επίσης πως τα τραύματα που είχε ο 33χρονος δεν ταίριαζαν με αυτά που πραγματικά θα είχε αν είχε δεθεί από κακοποιούς. Κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι για να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος.

Ο επαγγελματισμός που έδειξε από την πρώτη στιγμή η ιατροδικαστής που έφτασε στη μοιραία μεζονέτα των Γλυκών Νερών έμελλε τελικά να ξετυλίξει το κουβάρι του εγκλήματος που συγκλονίζει ακόμη το πανελλήνιο.

Η ιατροδικαστής παρατήρησε από την πρώτη στιγμή το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η 20χρονη στο χέρι της. Το αφαίρεσε άμεσα και το παρέδωσε στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών.

Ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος. Οι καταγεγραμμένοι παλμοί από το ρολόι της 20χρονης Καρολάιν απέδειξαν ότι ο θάνατός της ήταν αγωνιώδης, αφού επί τουλάχιστον 5-6 λεπτά κρατιόταν στη ζωή, όπως αναφέρει και στην κατάθεση της η ιατροδικαστής.

Η ιατροδικαστική έκθεση βάζει στην έρευνα και ένα επιπλέον στοιχείο. Το ενδεχόμενο ο δράστης να δυσκόλεψε την αναπνοή της Καρολάιν δένοντας στον λαιμό της ένα παντελόνι φόρμας.

Η ιατροδικαστής όμως βάζει πρώτη στο «κάδρο» των ερευνών τον 33χρονο πιλότο. Τα τραύματα που έχει δεν ταιριάζουν με αυτά που πραγματικά θα έφερε εάν είχε δεθεί από πραγματικούς κακοποιούς. Η ιατροδικαστής αποκλείει και το ενδεχόμενο της λιποθυμίας.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως οι δολοφόνοι δεν μπορούν να ξεφύγουν εύκολα καθώς τα λάθη τους εντοπίζονται.