Γλυκά Νερά: Βρέθηκε η κάρτα μνήμης; – Έρευνα στο βόθρο του σπιτιού

Στη μεζονέτα όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά επέστρεψαν το Σάββατο οι αστυνομικοί που συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση.

Αν και ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας ομολόγησε τη δολοφονία της, οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να φωτίσουν όλες τις λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε στα Γλυκά Νερά προκειμένου να αναζητήσει ένα στοιχείο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Αυτό είναι η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο σαλόνι της μεζονέτας και την οποία φρόντισε να βγάλει, να κόψει και να πετάξει στη λεκάνη της τουαλέτας ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Οι αστυνομικοί με ειδικό συνεργείο «καθάρισαν» το βόθρο της μεζονέτας -καθώς δεν υπάρχει ενιαίο αποχετευτικό δίκτυο στην περιοχή- και εκεί θα αναζητήσουν την κάρτα μνήμης, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.

Πηγή: mega

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Στέφανος Κασσελάκης: Δεν έχω χωρίσει ποτέ με τον Τάιλερ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε ο εφοπλιστής Γιώργος Λιγνός
12 Φεβρουαρίου, 2025
Οικιακή βοηθός άρπαξε κοσμήματα αξίας 8.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στη Συγγρού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη στον Πειραιά αστυνομικός για βιασμό ανηλίκου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λ. Συγγρού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Μεξικό: Τουλάχιστον 38 νεκροί στη σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο – Τουλάχιστον ένας νεκρός
12 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία στην Πιερία: Ανοικτό το ενδεχόμενο να θάφτηκε ζωντανός ο 58χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Γ. Παπαδόπουλος για σεισμούς σε Σαντορίνη και Αμοργό: «Δεν υπάρχει τίποτα το πρωτοφανές»
12 Φεβρουαρίου, 2025