Γλυκά Νερά: «Είμαι ερωτευμέvη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο»

Για τέσσερις ολόκληρες ώρες κατέθετε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Κάρολαιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Η άτυχη 20χρονη που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, είχε πραγματοποιήσει 20 περίπου συνεδρίες, με τη σύμβουλο, πριν τη στυγερή δολοφονία της.

Η κ. Μυλωνοπούλου έχει επίσημα καταθέσει, πως δεχόταν απειλές για τη ζωή της μετά το τέλος της 20χρονης συζύγου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο ίδιος ο δολοφόνος μάλιστα την έχει επισκεφτεί στο γραφείο της, προσπαθώντας να αποσπάσει πληροφορίες σχετικές με όσα είχε πει η Κάρολαϊν για τη μεταξύ τους σχέση. Ρώτησε μάλιστα, αν εκείνη είχε σκοπό να αποκαλύψει σχετικά στοιχεία στις Αρχές.

Τι αποκαλύπτεται για το έγκλημα των Γλυκών Νερών

«Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο», φέρεται να είχε εξομολογηθεί το θύμα για τον δολοφόνο του. Η κ. Μυλωνοπούλου, υποστήριξε μάλιστα, πως ήδη από την πρώτη συνεδρία, η Κάρολαϊν της είχε ζητήσει βοήθεια προκειμένου να καταφέρει να φύγει από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών μαζί με το μωρό της. Η νεαρή δεν άντεχε να ζει κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του 33χρονου πιλότου. Τον περιέγραφε, ως έναν άνθρωπο αυταρχικό. Της έλεγε συχνά ψέματα σχετικά με τις δραστηριότητές του εκτός σπιτιού.

Να σημειωθεί πως οι συνεδρίες της 20χρονης διακόπηκαν ξαφνικά, χωρίς εξήγηση. Με ένα SMS στην Ελένη Μυλωνοπούλου. Εκείνη, δηλώνει βέβαιη πως το συγκεκριμένο μήνυμα δεν στάλθηκε από την Κάρολαϊν, αλλά από τον Αναγνωστόπουλο. Είχε καταλάβει ότι η σύζυγός του, είχε αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο από ό,τι ο ίδιος ήθελε.