«Γνωστός σκηνοθέτης στο μάτι του κυκλώνα για το… τίποτα»: Οι έντονες αντιδράσεις και η «συγγνώμη» του STAR

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν από το ρεπορτάζ αλλά και τον τίτλο του STAR σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και τον Δημήτρη Λιγνάδη την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου.

Ο τρόπος παίχτηκαν οι καταγγελίες αλλά και ο τίτλος «γνωστός σκηνοθέτης στο μάτι του κυκλώνα για το… τίποτα» ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, ο Star να προχωρήσει σε μία δημόσια συγγνώμη.

Το ρεπορτάζ που δημιούργησε τις αντιδράσεις

https://twitter.com/tetRadio/status/1360328988007227397

 

H συγγνώμη του STAR

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου ο παρουσιαστής, Σπύρος Λάμπρου είπε: «Οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου είναι πολύ σημαντικές, ανεξάρτητα της πορείας που θα έχουν στην ποινική δικαιοσύνη. Είναι εδώ μαζί μας στο στούντιο η Τασούλα Παπανικολάου γιατί οφείλουμε κι εμείς να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας»!

Και η δημοσιογράφος, Τασούλα Παπανικολάου ανέφερε: «Σπύρο, οι καταγγελίες που φτάνουν στη δικαιοσύνη ή στη δημόσια σφαίρα διαλόγων είναι σημαντικές και σοκαριστικές, ανεξάρτητα από τα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την τέλεση των πράξεων αυτών. Μάλιστα, όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν και βοηθούν τ ο έργο των Αρχών που είναι η απόδοση δικαιοσύνης και τιμωρίας. Η καταδίκη τέτοιων πράξεων πρέπει να είναι απερίφραστη. Στο σημείο αυτό να εξηγήσουμε, πως ένας ατυχής τίτλος στο χθεσινό ρεπορτάζ για τον κύριο Λιγνάδη δεν κρύβει καμία προσπάθεια συγκάλυψης υποθέσεων, οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος και εκφράζουμε τη συγγνώμη μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια στο twitter

https://twitter.com/nalepis/status/1360333765256617990

Το ρεπορτάζ είχε σχολιάσει και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης γράφοντας: «Θα διωκόταν ΜΟΝΟ για αποπλάνηση ανηλίκου. Στη ζωή μου δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να ντραπώ τόσο πολύ, για κάτι που απλά παρακολούθησα ως τηλεθεατής. Άραγε πόση ντροπή να φέρνει το να ξεπλένεις το ενδεχόμενο τέτοιων πράξεων;»