GNTM 4: Ξετρέλανε τους κριτές με το καλλίγραμμο κορμί της!

GNTM 4: Όταν εκείνοι παρατήρησαν το τατουάζ στο πάνω μέρος του ποδιού της, όπου έχει γράψει τη λέξη «πίστη», εκείνη δε δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο το έκανε.

Η ομοιότητά της μάλιστα με την Michelle Pfeiffer ήταν κάτι που ενθουσίασε ακόμη περισσότερο τους κριτές.

Όταν εκείνοι παρατήρησαν το τατουάζ στο πάνω μέρος του ποδιού της, όπου έχει γράψει τη λέξη «πίστη», εκείνη δε δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο το έκανε. «Ήθελα να γράψω κάτι πάνω μου που να μου δείχνει τι κατάφερα.

Όταν ήμουν 18 χρόνων είχα κρίσεις πανικού, κρίσεις άγχους, διαταραχή πανικού. ήμουν σε απόγνωση, πέρασα δύσκολα. Μετά έκανα θεραπείες το ξεπέρασα και έτσι θέλησα να το αποτυπώσω», είπε.

Με τέσσερα «ναι», κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

GNTM 4 – Η καταγγελία υποψήφιας: «Με ανάγκασε η παραγωγή να πω κάποια πράγματα για να φανώ ηλίθια» – Λάβρος ο Γιώργος Λιάγκας για τη Ζενεβιέβ

Δριμεία κριτική στο χθεσινό GNTM άσκησε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τα γέλια της Ζενεβιέβ για το αρτικόλεξο «Πα.Πει.» αλλά και την περίπτωση της κοπέλας με τη νευρική ανορεξία.

«Είναι δύο άκομψα. Ατυχές να κάνουμε “πα πα πα” για το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Κακό χιούμορ, το κόψεις στο μοντάζ. Είναι όλα γνωστά στην κριτική επιτροπή, ξέρει το ID κάθε παίκτη. Γνωρίζανε ότι η κοπέλα έχει νευρική ανορεξία. Είναι κατευθυνόμενη η ερώτηση για το αν θα ξύριζε τα μαλλιά της. Τον ξεψαχνίζει η επιτροπή. Στήνεις την καλή πράξη. Τηλεόραση είναι. Να μην ανεμίζει τα μαλλιά της η Ζενεβιέβ σαν άγριο άτι. Όλοι έχουμε κάνει λάθη και ο ομιλών πρώτος. Είναι γραμμένο όμως και θα έπρεπε να την προστατέψουν» είπε ο παρουσιαστής.

Η εκπομπή παρουσίασε την καταγγελία μίας υποψήφιας στις οντισιόν, της Ολυμπίας Χριστοφορίδου που είπε ότι έχει ύψος 1.72,6.

«Ότι βλέπετε στα ριάλιτι είναι σκηνοθετικό. Θα κάνω expose την παραγωγή ότι με ανάγκασε να πω κάποια πράγματα και κράτησε συγκεκριμένα κομμάτια, προσπάθησε να βγάλει εμένα ηλίθια μπας και γελάσετε λίγο. Κράτησε πάνω από 45 λεπτά η οντισιόν μου και κράτησαν μόνο τα 10 δευτερόλεπτα . Δεν είχα σκοπό να πάω. Ο μόνος λόγος που πήγα ήταν η αναγνωρισιμότητα γιατί έχει μεγάλη τηλεθέαση. Μάλωσα με την παραγωγή και έβαλαν τις χειρότερές μου στιγμές για να με ξεφτιλίσουν» δηλώνει.