GNTM 4: Πρώτη φορά αντέδρασαν έτσι οι κριτές – Άναυδη η διαγωνιζόμενη

GNTM 4: «Είσαι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής στο GNTM». Αυτό είπε ο Γιώργος Καράβας στην Ειρήνη Λεμπέση όταν εμφανίστηκε μπροστά προκειμένου να διαγωνιστεί στο GNTM 4.

Όταν η Ειρήνη Λεμπέση μπήκε στην πασαρέλα του GNTM 4, δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Η 19χρονη από την Αθήνα άκουσε από τους Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, λόγια που δεν έχει ακούσει ποτέ άλλοτε διαγωνιζόμενος στο ριάλιντι ομορφιάς του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Όλοι οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό και όσα είπαν στην νεαρή καλλονή της προκάλεσαν πολύ μεγάλη χαρά. Τα λόγια τους ήταν τόσο αποθεωτικά, που και η ίδια δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε και υπήρχαν στιγμές που έμοιαζε σαστισμένη.

Άπαντες κυριολεκτικά την αποθέωσαν για το καλλίγραμμο κορμί της, αναφωνώντας διαρκώς «Επιτέλους!». Της εξήγησαν, μάλιστα, πως το σώμα της είναι ό,τι πιο ιδανικό για τον άκρως απαιτητικό χώρο του μόντελινγκ, στον οποίον η Ειρήνη Λεμπέση εισήλθε με το δεξί.

GNTM 4: «Τρελάθηκε» ο Γιώργος Καράβας – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα»

Οι αντιδράσεις των κριτών ήταν πάρα πολύ έντονες, ο θαυμασμός τους ανεπανάληπτος και τα σχόλιά τους κατέστησαν σαφές ότι όλοι τους θα «σκύψουν» πάνω από αυτό το ακατέργαστο διαμάντι, προκειμένου να του δώσουν τη δυνατότητα να αναδειχτεί στον χώρο της ομορφιάς.

Μόλις οι κριτές είπαν στη διαγωνιζόμενη να φορέσει το μαγιό της, εισέβαλε στο στούντιο ο Γιώργος Καράβας. «Δυο χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα! Θεωρώ ότι είναι η επόμενη Ροζάννα Γεωργίου! Έχω πάθει πλάκα, είναι εξαιρετική» ομολόγησε στον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Δημήτρη Σκουλό.

«Και γω την χαζεύω και όλοι μας την χαζεύουμε! Δεν βλέπουμε κάθε μέρα τέτοια κορίτσια… Έχεις καταπληκτικό σώμα και πρόσωπο» τόνισε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στην μελαχρινή υποψήφια. «Αυτό ψάχνουμε στο GNTM» πρόσθεσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

-Ad-