GNTM: Αυτή είναι η τελική πεντάδα – Η μεγάλη ανατροπή

Μια “ανάσα” από το μεγάλο τελικό του GNTM 5, το βράδυ της Δευτέρας μάθαμε ποια επίδοξα μοντέλα κατάφεραν να φτάσουν στην πεντάδα.

GNTM: Η δοκιμασία αποχώρησης ήταν για άλλη μια φορά πολύ απαιτητική, καθώς τα έξι κορίτσια έπρεπε αρχικά να υποδηθούν μια γυναίκα που βιάζεται να συναντήσει τις φίλες της και έπειτα να μπουν μέσα στο αυτοκίνητό τους να αλλάξουν ρούχα, να φρεσκάρουν το μακιγιάζ και να φωτογραφηθούν στην είσοδο κλαμπ.

Η Κότυ, λόγω ύψους δεν χωρούσε μέσα στο αυτοκίνητο και δυσκολεύτηκε να αλλάξει ρούχα, με αποτέλεσμα να μην φορέσει τα μποτάκια της, ενώ η Μύρια επειδή δεν έβγαλε τις πόζες όπως θα ήθελε, ξέσπασε σε κλάματα.


Στο πλατό, ανακοινώθηκε πως η κοπέλα που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές ήταν η Βικτώρια, που είχε και το disadvantage.

Αντιθέτως, η Κότυ και η Μύρια είχαν τις πιο αδύναμες φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο bottom 2 του GNTM 5.

“Μύρια θέλω να μου πεις αλήθεια για το τι σου συνέβη εκείνη τη στιγμή” είπε η Βίκυ Καγια στη Μύρια, με εκείνη να απαντά πως πανικοβλήθηκε επειδή δεν της έμπαινε το φόρεμα. “Αν πανικοβάλλεσαι με ένα φόρεμα, τότε λυπάμαι αλλά δεν είσαι έτοιμη γι’ αυτή τη δουλειά” ανταπάντησε η Βίκυ Καγιά.

“Αυτή που θα συνεχίσει και θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό είναι η Κότυ” είπε στη συνέχεια η κριτής του διαγωνισμού και fashion expert.

Η Μύρια έβαλε τα κλάματα και ανέφερε: “Ήξερα ότι θα έφευγα γιατί αν συγκρίναμε τις δυο φωτογραφίες της Κότυ ήταν καλύτερη. Είναι μια εμπειρία που θα κρατήσω για μια ζωή. Θα κρατήσω τα θετικά και όσα έμαθα για να με βοηθήσουν στις δουλειές που θα έχω έξω”.

Έτσι, τα κορίτσια που είναι στο top 5 του GNTM 5 είναι οι: Κότυ, Μάρα, Βικτώρια, Αλεξία και Μαρίτα