GNTM αποχώρηση 16/12: Αποχώρησε η χαρά

αποχώρηση 16/12: Ακόμη μία αποχώρηση είχαμε απόψε από το ριάλιτι μόδας. Δείτε ποιο κορίτσι αποχώρησε και ποια κοπέλα είχε την καλύτερη φωτογραφία.

GNTM 2: «Πρέπει να το νιώσεις για να το μυρίσεις…»

Η χρυσή πεντάδα του Greece’s Next Top Model 2 ετοίμασε βαλίτσες και ταξίδεψε για τον απόλυτο προορισμό μόδας, το Μιλάνο.

Τα κορίτσια, αφού φόρεσαν ρούχα υψηλής ραπτικής, έκαναν μια μίνι πασαρέλα για τα μάτια του σχεδιαστή, δέχθηκαν ένα δώρο από την παραγωγή καθώς όπως τις ενημέρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου η κάθε μια θα έφτιαχνε το δικό της άρωμα.

Όταν ήρθε όμως η σειρά της Μαρίας Μιχαλοπούλου, ακόμα και η Έλενα Χριστοπούλου ξαφνιάστηκε.

Τα κορίτσια έπρεπε να δώσουν ένα όνομα στο άρωμα τους αλλά και να σκεφτούν ένα σλόγκαν με το οποίο θα διαφήμιζαν το προϊόν τους.

«Πρέπει να το νιώσεις για να το μυρίσεις…» ήταν το σλόγκαν που σκέφτηκε η Μαρία η αγρότισσα για το άρωμα της και η Έλενα Χριστοπούλου γούρλωσε τα μάτια της όταν άκουσε τα συγκεκριμένα λόγια.

GNTM 2: Έβαλε τα κλάματα η Κάτια αλλά η Άννα-Μαρία δεν την πίστεψε

Τα νεαρά μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2 βρέθηκαν στο Μιλάνο όπου έζησαν μια απίστευτη εμπειρία μόδας.

Η Κάτια όμως δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα. Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της χρυσής πεντάδας στο ατελιέ της γνωστής μοδίστρας Φιορέλα Τσιαπόκο η οποία έχει ράψει για λογαριασμό κορυφαίων ονομάτων της μόδας όπως ο Armani και ο Moschino. Η Κάτια ακούγοντας την Φιορέλα Τσιαπόκο να εξιστορεί τα όσα έχει ζήσει έβαλε τα κλάματα.

«Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Γενικά όλη η μέρα έχει πάρα πολλά κι αυτό είναι το peak της» απάντησε η διαγωνιζόμενη στην Έλενα Χριστοπούλου που τη ρώτησε γιατί κλαίει.

Υπήρξε όμως μια συμπαίκτρια της Κάτια η οποία δεν πίστεψε τα δάκρυα της. Ο λόγος για την Άννα Μαρία. «Η Κάτια συγκινήθηκε, μου φάνηκε λίγο περίεργο… μπορεί να είναι έτσι η κοπέλα, αλλά εγώ πάντως δεν το πίστεψα ιδιαίτερα» σχολίασε η Άννα Μαρία.

GNTM αποχώρηση 16/12: Ποια έφυγε απόψε

Από το ριάλιτι απόψε αποχώρησε η Χαρά, ενώ την καλύτερη φωτογραφία ανήκε στην Άννα Μαρία.