GNTM αποχώρηση 17/12: Αυτή αποχώρησε σήμερα

GNTM αποχώρηση 17/12: Ακόμη μία αποχώρηση είχαμε απόψε από το ριάλιτι μόδας. Δείτε ποιο μοντέλο έφυγε και ποιο είχε την καλύτερη φωτογραφία…

GNTM 2: Τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν σε σέξι μηχανικοί της F1, απίστευτες ατάκες στο σετ

Οι τέσσερις παίκτριες βρέθηκαν στο Μιλάνο όπου μεταμορφώθηκαν σε «Σιτσιλιάνες χήρες» σε ένα ιδιαίτερα πένθιμο concept.

Στο δεύτερο σκέλος της δοκιμασίας αποχώρησης τα τέσσερα μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2, θα έπαιρναν ξανά άρωμα Ιταλίας.

Οι διαγωνιζόμενες φόρεσαν τις ψηλοτάκουνες γόβες τους, τα μίνι φορέματα τους και στάθηκαν μπροστά στη κριτική επιτροπή ώστε να ακούσουν τη νέα αυτή δοκιμασία αποχώρησης.

Η χρυσή τετράδα κλήθηκε να φέρει εις πέρας μια σέξι φωτογράφιση με τη «Βέρα Ιταλίδα» Ferrari.

Την αρχή έκανε η Κάτια η οποία ενθουσίασε τη κριτική επιτροπή. Η παίκτρια αντιμετώπισε πρόβλημα με το φόρεμα της αφού ήταν στενό και κοντό και σε κάποιες πόζες της φαινόντουσαν τα επίμαχα σημεία. «Κρύψε τον καβάλο με το εργαλείο» της φώναξε ο Δημήτρης Σκουλός ο οποίος όταν συνειδητοποίησε τι είπε γέλασε πονηρά.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, σχολιάζοντας τις επιδόσεις της Κάτιας στο σετ, χαρακτήρισε τη φωτογράφιση της «Πρόστυχη» και όχι σέξι.

Τρίτη στο σετ μπήκε η Άννα Μαρία η οποία δυσκολεύτηκε να το «βρει». Μετά από τις συμβουλές του Δημήτρη Σκουλού, η παίκτρια κατανόησε τι έπρεπε να κάνει. «Σφιγγόμουν και ανοιγόμουν» τόνισε η Άννα Μαρία.

Αφού η παίκτρια άρχισε να δίνει στον φωτογράφο τα κλικς που έπρεπε, οι συμπαίκτριες της αλλά και η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να της φωνάζουν: «Άνοιξε τα λάδια Άννα Μαρία!»

«Ότι sexiness έχεις βγάλτο τώρα!» παρότρυνε η Βίκυ Καγιά την Κέισι όταν ήρθε η σειρά της να φωτογραφηθεί.

Οι πόζες της Κέισι ανέβασαν τη θερμοκρασία στη πίστα της F1. «Ω ρε μάνα μου!» αναφώνησε ο Δημήτρης Σκουλός ενώ η Μαρία Μιχαλοπούλου σχολίασε πως το επεισόδιο θα προβληθεί μετά τις 12 το βράδυ.

GNTM αποχώρηση 17/12: Αυτή αποχώρησε σήμερα

Από το παιχνίδι αποχώρησε η Μαρία.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Κέισι.