GNTM αποχώρηση 2/12: Έφυγε η Ασημίνα από το σπίτι

2/12: Δείτε πρώτοι ποιο είναι το κορίτσι που αποχώρησε απόψε, 2/12/2019, από το ριάλιτι μόδας. Δείτε ποια είχε την καλύτερη φωτογραφία!

2: Η Ζενεβιέβ σε ρόλο φωτογράφου ξάφνιασε τις παίκτριες

Άλλη μια μέρα ξεκίνησε στο σπίτι του Greece’ s Next Top Model 2 και οι συζητήσεις ανάμεσα στα κορίτσια είχαν «φουντώσει» για τα καλά μέχρι που μια επίσκεψη τις διέκοψε.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μπήκε στο σπίτι και ζήτησε να μαζευτούν όλες οι κοπέλες στο σαλόνι.

«Θα μας ζητήσει να κάνουμε κάτι περίεργο» ανέφερε η Άννα-Μαρία στην κάμερα της παραγωγής.

«Λοιπόν κορίτσια, τώρα που μαζευτήκαμε όλες, θα κάνουμε ένα μικρό challenge μεταξύ μας, σε κάθε μικρό challenge υπάρχει και μια νικήτρια. Σήμερα θα σας φωτογραφίσω εγώ αλλά μην χαίρεστε. Το concept είναι λίγο περίεργο και θέλω να το δείτε και με χιούμορ και να περάσουμε ωραία» τους ανέφερε και τους έδωσε οδηγίες για το ντύσιμο το οποίο θα πρέπει να έχουν.

: «Η Κάτια Ταραμπάνκο έχει @@» είπε η Ζενεβιέβ και οι παίκτριες δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέλαβε χρέη φωτογράφου σε ένα ιδιαίτερο concept το οποίο κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν οι παίκτριες.

Η μια μετά την άλλη, οι παίκτριες βουτούσαν το κεφάλι τους σε μια δεξαμενή με νερό και μήλα. Ο στόχος των κοριτσιών ήταν να πιάσουν με τα δόντια τους ένα μήλο και ενώ είναι βρεγμένες να χαρίσουν μια θηλυκή πόζα στην Ζενεβιέβ.

Η art director του Greece’s Next Top Model 2 φώναξε την Κάτια Ταραμπάνκο. Η παίκτρια βούτηξε το κεφάλι της και έπιασε ένα από τα μήλα που ήταν πάνω-πάνω χωρίς να βραχεί.

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις από τις υπόλοιπες παίκτριες που παρακολουθούσαν και γκρίνιαξαν πως έπρεπε να βρέξει το πρόσωπο της.

«Ρε χαλαρώστε με τη δικαιοσύνη» τους φώναξε η Ζενεβιέβ ενώ την ίδια στιγμή η Κάτια βούτηξε όλο το κεφάλι της στο νερό και μόλις βγήκε γύρισε στις συμπαίκτριες της κάνοντας τους νόημα να της πουν αν είναι όλα καλά.

«Ξέρεις τι μ’αρέσει στην Κάτια; Ότι κάθεται εκεί, ακούει και σας γράφει!» είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και πρόσθεσε λίγη ώρα μετά: «Η Κάτια έχει @@ αυτή τη στιγμή».

GNTM αποχώρηση 2/12: Αυτή έφυγε σήμερα

Από το παιχνίδι, λοιπόν, απόψε… αποχώρησε η Ασημίνα.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Άννα.