GNTM αποχώρηση 18/11: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε απόψε

GNTM αποχώρηση 25/11: Αυτή αποχώρησε απόψε

25/11: Κανονικά θα είχαμε ακόμη μία από το ριάλιτι μόδας, ωστόσο οι κριτές έκαναν την έκπληξη!

Τι συνέβη; Τρεις παίκτριες είχαν πολύ άσχημες φωτογραφίες και οι κριτές αποφάσισαν να κρατήσουν και τις τρεις.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Μαρία, ενώ οι τρεις χειρότερες φωτογραφίες ήταν αυτές των Ασημίνα, Κάτια και Χαρά. Ωστόσο, όπως αναφέραμε έμειναν όλες με την Βίκυ Καγιά να σχολιάζει «ας ελπίσουμε πως ήταν μια κακιά στιγμή».

GNTM 2: Ένα ελάφι τρόμαξε Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί

Το Greece’s next Top Model 2 έχει μπει στην τελική του ευθεία και οι δοκιμασίες αποχώρησης γίνονται όλο και πιο απαιτητικές.

Αρκετές από τις φωτογραφήσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους, όπως η δοκιμασία στην οποία κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν τα υποψήφια μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2.

Τα νεαρά μοντέλα μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν στον χώρο της φωτογράφισης ο οποίος είχε στηθεί στη φύση.

Κατά τη δοκιμασία αποχώρησης ένα ελάφι έκανε την εμφάνισή του κοντά στον χώρο και τόσο οι διαγωνιζόμενες όσο και οι Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί έμειναν αποσβολωμένες να το παρατηρούν.

Η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε πως έχει φοβία και τότε η Ζενεβιέβ της ανέφερε να μην τρομάξει αν το ελάφι είναι αρσενικό.

«Αν είναι αρσενικό ελάφι, ανεβαίνω, κατεβαίνω, μπαίνω στο βαν και φύγαμε. Και μένετε εσείς να κάνετε τα επόμενα» ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

Εκείνη τη στιγμή κάποια κλαδιά που βρίσκονταν από πίσω τους, έπεσαν πάνω τους και οι δυο γυναίκες τρόμαξαν και κυριολεκτικά πετάχτηκαν από τις καρέκλες τους.

GNTM αποχώρηση 25/11 | GNTM 2: Το αβαντάζ της Χαράς και η στρατηγική της Κάτιας

Η Χαρά, είχε το αβαντάζ από την προηγούμενη φωτογράφηση του Greece’s Next Top Model 2 καθώς είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία και έπρεπε να σκεφτεί πολύ προσεκτικά το πώς θα το αξιοποιήσει.

Η Έλενα Χριστοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενημέρωσαν τις παίκτριες πως η Χαρά είναι αυτή που θα επιλέξει ποιες θα έρπονται και ποιες θα σκαρφαλώσουν στην στρατιωτικού τύπου δοκιμασία αποχώρησης.

Πριν όμως επιλέξει ποιο μοντέλο θα κάνει τι, ενημέρωσε πως δίνει το disadvantage στην Κάτια η οποία όπως δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής ξέρει πως την ακούνε όταν μιλάει και λειτούργησε στρατηγικά, γι’αυτό και είπε άλλο από αυτό που πραγματικά ήθελε να κάνει κατά τη φωτογράφηση.