GNTM αποχώρηση 26/11: Αποχώρησε η Εμμανουέλα

26/11: Μετά τη χθεσινή… βόμβα με τη μη αποχώρηση καμίας παίκτριας, σήμερα είχαμε αποχώρηση κανονικά. Δείτε ποια είχε την καλύτερη φωτογραφία!

2: Επέστρεψαν στο παιχνίδι οι παλιές διαγωνιζόμενες

Το Greece’s Next Top Model 2 είναι ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και μετά την τελευταία δοκιμασία κατά την οποία δεν αποχώρησε καμία διαγωνιζόμενη, ήρθε η στιγμή να μπουν ξανά στο σπίτι παλιές γνώριμες.

Συγκεκριμένα, οι παίκτριες που έχουν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό βρέθηκαν αντιμέτωπες με μια ιδιαίτερη δοκιμασία προκειμένου να κριθεί αν θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στο Greece’s Next Top Model 2.

Τα υποψήφια μοντέλα πέρασαν ένα casting για το περιοδικό μόδας Madame Figaro είναι αυτό, που θα κρίνει ποιες θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στο GNTM.

Η μόνη που έλειπε ήταν η Μαρτίνα, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς κι έτσι δεν ήθελε να ξαναμπεί.

GNTM αποχώρηση 26/11: GNTM 2: «Φαρμάκι» η Κάτια για την επιστροφή της Άννας – «Είναι 1.50 και 30 χρονών!»

Ελευθερία, Πόπη και Εμμανουέλα ήταν οι τρεις παίκτριες που κατάφεραν να ενθουσιάσουν με τις επιδόσεις τους τις υπεύθυνες του Madame Figaro και κέρδισαν έτσι το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του Greece’s Next Top Model 2.

Τα τρία μοντέλα κέρδισαν μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό και εμφανίστηκαν στο σετ προκειμένου να φωτογραφηθούν.

Οι αντιδράσεις των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων όταν τις αντίκρυσαν και κατάλαβαν ότι οι συγκεκριμένες τρεις θα έμπαιναν ξανά στο παιχνίδι ήταν διαφορετικές.

Υπήρχαν παίκτριες οι οποίες χάρηκαν ενώ κάποιες άλλες εξέφρασαν την έντονη αντίθεση τους.

Ποιες είναι αυτές; Μα φυσικά, οι FF οι οποίες αναρωτιούνται γιατί δεν επέστρεψε κάποια κοπέλα από τη δική τους παρέα. Μάλιστα, η Άννα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της: «Θέλουμε να γινόμαστε όλο και πιο λίγες. Και εκεί που είχα έρθει με πολύ όρεξη για τη σημερινή φωτογράφιση ξενέρωσα πάρα πολύ».

«Φαρμάκι» όμως έσταξε και η Κάτια, όταν αντίκρυσε την Πόπη: «Αν δεν κάνω λάθος είναι και μια κοπέλα, μιας άλφα ηλικίας και ύψους. Αυτός είναι ένας περίεργος συνδυασμός. Ας έρθει να δοκιμάσει τη γλύκα. Δε θα κρατήσει πολύ. Τι ρε φίλε; Είναι 1.50 και 30 χρονών».

GNTM αποχώρηση 26/11: Αυτή έφυγε σήμερα

Από το παιχνίδι, λοιπόν, απόψε… αποχώρησε η Εμμανουέλα.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Μαρία.