GNTM αποχώρηση 3/12: Αποχώρησε η Ελευθερία

αποχώρηση 3/12: Δείτε ποιο κορίτσι αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας και ποια κοπέλα είχε την καλύτερη φωτογραφία.

GNTM 2: Δάκρυα, συγκίνηση και τσιρίδες από τις παίκτριες για τη δοκιμασία με τις μητέρες τους

Το Greece’s Next Top Model 2 ξεκίνησε μια συγκινητική έκπληξη για τη χρυσή δεκάδα του παιχνιδιού.

Στη δοκιμασία επιβράβευσης, τα υποψήφια μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν με τις μητέρες τους ή τις αδερφές τους ώστε να βγάλουν πορτραίτα γεμάτα συναίσθημα και λάμψη στα πλαίσια καμπάνιας μεγάλου brand ομορφιάς.

Τα νεαρά μοντέλα ενημερώθηκαν πως δεν θα είναι μόνες στο σετ όμως δεν ήξεραν με ποιον θα πόζαραν μαζί.

Η μια μετά την άλλη, έμπαινε στο σετ και η στιγμή της αποκάλυψης ερχόταν μόλις άνοιγε η πόρτα του ασανσέρ. Οι αντιδράσεις των κοριτσιών ήταν σχεδόν ίδιες.

Κλάματα, συγκίνηση και τσιρίδες ευτυχίας μόλις αντίκριζαν τις μητέρες τους και τις αδερφές τους.

Αξιοσημείωτο είναι πως η αδερφή της Μαρίας της αγρότισσας, η Αδαμαντία, κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες όταν της ζητήθηκε να τραγουδήσει. Η Αδαμαντία η οποία είναι τραγουδίστρια επέλεξε να ερμηνεύσει α λα καπέλα το «Τζιβαέρι» και όλοι έμειναν αποσβολωμένοι από τη χροιά της.

GNTM 2: Έξαλλη η Μαρία η αγρότισσα άρχισε τα… γαλλικά στη φωτογράφιση

Η δοκιμασία αποχώρησης δυσκόλεψε ιδιαίτερα την Μαρία Μιχαλοπούλου η οποία έγινε έξαλλη λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε στη φωτογράφιση και άρχισε τα… γαλλικά.

Τα υποψήφια μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2 κλήθηκαν να συνεργαστούν με την Ειρήνη Καζαριάν, την Έλενα Ασημάκη και την Αναστασία Περράκη αφού έπρεπε να μοιραστούν τα ίδια ρούχα και να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό.

«Όταν εγώ είμαι προφίλ, πλάτη – πλάτη, δεν βλέπω τον άλλον, προσπαθώ να επικοινωνήσω, αλλά δεν μπορώ καν να γυρίσω το κεφάλι μου να του μιλήσω. Πέντε λεπτά ήταν, πέντε γ@μ@μεν@ λεπτά, δεν μπορούσα άλλο, δεν μπορώ άλλο, τελείωσε, στα @@ μου, να φύγω», είπε εκνευρισμένη η Μαρία Μιχαλοπούλου.

«Τι γίνεται από πίσω;» αναρωτήθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία άκουγε τη φασαρία που γινόταν στα παρασκήνια.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, ακούγοντας τη Μαρία την αγρότισσα να παραπονιέται της είπε να χαλαρώσει: «Μπορείς να σταματήσεις τη μουρμούρα σου, σε παρακαλώ. Όλες είχαμε δυσκολίες, ηρέμησε λιγάκι να τελειώσει η άλλη το σετ και να το συζητήσουμε όλες μαζί μετά».

«Άκουγα τη φωνή της Μαρίας και μου είχε σπάσει τα νεύρα», ανέφερε η Άννα Χατζή στην κάμερα της παραγωγής.

GNTM αποχώρηση 3/12: Αυτή έφυγε σήμερα

Από το παιχνίδι αποχώρησε η Ελευθερία.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Μαρία.

-Ad-