GNTM αποχώρηση 9/12: Αυτή αποχώρησε απόψε

9/12: Αποχώρηση είχαμε απόψε από το ριάλιτι μόδας. Και όχι μία, αλλά δύο αποχωρήσεις. Δείτε, επίσης, ποιο κορίτσι είχε την καλύτερη φωτογραφία!

«Είναι εγωκεντρική και το παίζει έξυπνη»

Τα νεαρά μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2 θέλησαν να περάσουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης πριν εμφανιστούν μπροστά στους κριτές ώστε να ακούσουν τα σχόλια τους για τις φωτογραφίες τους.

Καθισμένες στο σαλόνι επέλεξαν να παίξουν «Θάρρος ή Αλήθεια», αντί όμως να χαλαρώσουν, βγήκαν… μαχαίρια λόγω μιας μπανάνας.

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η σειρά της Μαρίας της αγρότισσας, επέλεξε «Θάρρος» και κλήθηκε να καθαρίσει μια μπανάνα με το στόμα και χωρίς να χρησιμοποιήσει τα χέρια της.

Η Άννα και η Άννα – Μαρία «έτρεξαν» στην κουζίνα να φέρουν μία μπανάνα τότε όμως διαπίστωσαν πως στο σπίτι είχαν μόνο ακτινίδια και ντομάτες.

Η Μαρία με έντονο ύφος ενημέρωσε τις συμπαίκτριες της πως δεν της αρέσει τίποτα από τα δυο.

Η αντίδραση αυτή της Μαρίας, δεν άρεσε στην Άννα η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της. «Σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση δε μου κάνει για μοντέλο. Μιλώντας για τον χαρακτήρα της είναι εγωκεντρική, θέλει όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω της, το παίζει πολύ έξυπνη και γενικότερα η συμβίωση μαζί της είναι πολύ δύσκολη» ανέφερε.

Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες ερωτήσεις για το ποια κοπέλα θα ήθελαν να αποχωρήσει και πολλές συμπαίκτριες έλεγαν τη Μαρία κάτι που στεναχώρησε και εκνεύρισε την παίκτρια.

Παίκτρια έκανε ερωτική εξομολόγηση στον «αέρα»

Λίγο μετά την απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης, τα υποψήφια μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2 απόλαυσαν λίγες στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι.

Τα νεαρά κορίτσια μαζεύτηκαν στο σαλόνι και γέλασαν με τη ψυχή τους παίζοντας «Θάρρος ή Αλήθεια».

Όταν ήρθε η σειρά της Ίλντα επέλεξε το «Θάρρος» και η δοκιμασία που έπρεπε να φέρει εις πέρας ήταν μια ερωτική εξομολόγηση.

Η Ίλντα προσποιήθηκε ότι έκανε ερωτική εξομολόγηση και όπως ήταν αναμενόμενο οι συμπαίκτριες της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

GNTM αποχώρηση 9/12: Αυτή αποχώρησε απόψε

Απόψε αποχώρησαν οι Κωνσταντίνα και Πόπη.

Τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν οι Κέισι και Κάτια.

-Ad-