GNTM-αποκάλυψη: Τέλος αυτό το πρόσωπο – Δεν το περίμενε κανείς

Ενώ σιγά-σιγά πλησιάζουμε στο τέλος του 5ου κύκλου του αγαπημένου ριάλιτι μόδας GNTM, έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για το ποιοι θα συμμετέχουν ή όχι στον επόμενο κύκλο.

GNTM: Φέτος όλα ξεκίνησαν διαφορετικά στο GNTM. Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά σηματοδότησε μια μεγάλη ανανέωση στην κριτική επιτροπή, αλλά και σε πολλά σημεία του show.

Κάπως έτσι γνωρίσαμε και τηλεοπτικά την Σοφία Χατζηπαντελή, τον Τάσο Σοφρωνίου, την Μαίρη Βιτινάρος και τον Χρήστο Μπίρμα – πρόσωπα τα οποία είχαν κομβικό ρόλο στη σεζόν που παρακολουθούμε.

Παρόλα αυτά, ενώ πλησιάζουμε στον τελικό του ριάλιτι, ξεκινάνε οι συζητήσεις και οι προτάσεις για τον 6ο κύκλο του show. Βασικό ερώτημα δεν είναι μόνο τα πρόσωπα τα οποία θα αποτελέσουν την «ομάδα κρούσης» του επόμενου GNTM, αλλά ακόμη και η ύπαρξη του 6ου κύκλου που δεν έχει ακόμα «κλειδώσει».

GNTM – Η αποκάλυψη του Σοφρωνίου

Λίγες μέρες πριν ο Τάσος Σοφρωνίου προχώρησε σε αποκαλύψεις αναφορικά με τα όσα αναμένεται να δούμε στον επόμενο κύκλο του show.

Ο ίδιος είπε πως θα ήθελε να δει το GNTM να συνεχίζεται, αλλά χωρίς αυτόν και πιθανότατα άλλο ένα μέλος της κριτικής επιτροπής παρόντες στον επόμενο κύκλο!

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα και πάμε για το live τέλος Δεκεμβρίου περίπου. Είναι πολύ έντονο το συναίσθημα, ήταν σαν ταινία. Το GNTM για μένα που το έκανε πολύ νωρίς, συναισθηματικά δεν ξέρω εάν θα είναι με μένα, δεν ξέρω αν θα γυρίσω. Επειδή πραγματικά ήθελα πολύ να το κάνω αλλά λογιστικά με έβγαλε από την νόρμα μου, δεν ξέρω εάν μπορώ να φύγω να ξανάρθω γιατί έχω κάποια συμβόλαια που πρέπει να είμαι στο Παρίσι. Δεν στεναχωρήθηκε από τα αρνητικά σχόλια αλλά εκνευρίστηκα με την ανευθυνότητα κάποιων» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ALPHA.

Ο Τάσος Σοφρωνίου, όπως μάλιστα πράγματι επιβεβαίωσε και η Super Κατερίνα δεν θα βρίσκεται στον 6ο κύκλο, ενώ την θέση του πιθανότατα θα πάρει η Σοφία Χατζηπαντελή. Μένει να δούμε τελικά τι θα γίνει!