GNTM: Χαμός στο νέο επεισόδιο – Όλα όσα θα δούμε

Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 5 ξεκινάει με καλή διάθεση και εκπλήξεις, που χαροποιούν ιδιαίτερα τις διαγωνιζόμενες, ενώ στις συζητήσεις σχετικά με την τελευταία διαδικασία αποχώρησης οι γνώμες είναι πολλές και διαφορετικές.

GNTM: Η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας φτάνουν στο σπίτι του GNTM 5 και φέρνουν μαζί τους την πιο όμορφη τετράποδη παρέα, χαριτωμένα αδέσποτα σκυλάκια, που προκαλούν ενθουσιασμό και δάκρυα χαράς και συγκίνησης στα μοντέλα. Η πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής Φιλοζωικής Ένωσης Νέας Ιωνίας (Φ.Ε.Ν.Ι), Στέλλα Κόκοτζη, μαζί με την ομάδα της, συστήνουν στα μοντέλα τα αδέσποτα σκυλιά, με τα οποία θα φωτογραφηθούν από τη Mary Vitinaros και τον Χρήστο Μπίρμπα με ένα κορυφαίο κινητό τηλέφωνο.

Το concept της φωτογράφισης έχει υπέρτιτλο «Φίλα το βάτραχό σου», ένα αλληγορικό σκεπτικό, που παραπέμπει στο γνωστό παραμύθι, όπου ο βάτραχος μεταμορφώνεται σε πρίγκιπα τη στιγμή που δέχεται το «μαγικό» φιλί της αγάπης. Το μήνυμα της φωτογράφισης είναι ότι πρίγκιπας μπορεί να είναι και ένα αδέσποτο αλλά πρέπει να προηγηθεί το φιλί, δηλαδή η υιοθεσία. Όλα τα μοντέλα ανταποκρίνονται άψογα στο concept, ωστόσο μία θα είναι η νικήτρια και θα απολαύσει ένα ξεχωριστό, χαλαρωτικό και μοναδικά γευστικό έπαθλο

Το μήνυμα της επόμενης μέρας γεννάει ερωτηματικά στα μοντέλα, που δεν πέφτουν τελείως έξω στις προβλέψεις τους, ωστόσο η δυσκολία που θα συναντήσουν στη φωτογράφιση αποχώρησης, που ακολουθεί, είναι εκτός φαντασίας. Ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Mary Vitinaros, καλωσορίζουν τα μοντέλα σε μία φανταστική βίλα και το concept, που καλούνται να υπηρετήσουν, περιλαμβάνει μία μαύρη Lamborghini, συγκλονιστικά ρούχα υψηλής ραπτικής του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, τα ιδιαίτερα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου και, επιπλέον, σε κάθε μοντέλο αντιστοιχεί ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο ζωάκι. Η Κότυ είναι αυτή που θα «ζευγαρώσει» τα ζωάκια με τα μοντέλα, ωστόσο οι επιλογές της προκαλούν πολλά ερωτηματικά, ειδικά σε ό,τι αφορά την ίδια.

Η διαδικασία και τα ζητούμενα είναι δύσκολα και ο φωτογράφος Άγγελος Ποταμιάνος απαθανατίζει τις καλύτερες στιγμές των μοντέλων. Κρατώντας αγκαλιά και με στοργή το ζωάκι, που αντιστοιχεί σε κάθε μοντέλο, θα πρέπει να ξεπεράσουν, για άλλη μία φορά, τον εαυτό τους και να ανταποκριθούν σωστά στα ζητούμενα της φωτογράφισης.

Η κριτική στο πλατό επιβεβαιώνει τα ερωτηματικά που υπήρχαν κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και μόνο λίγα μοντέλα λαμβάνουν, σχεδόν, αποθεωτικά σχόλια, ειδικότερα από τον guest judge Βασίλη Ζούλια, ο οποίος σημειώνει τη δυσκολία που είχαν τα ρούχα ως προς τη σωστή ανάδειξή τους. Η Βίκυ Καγιά, λίγο πριν την αποχώρηση, δίνει στα μοντέλα πολύτιμες συμβουλές από τη μεγάλη εμπειρία της, με στόχο να τις απελευθερώσει.

Ποια κατάφερε να διαχειριστεί τα ζητούμενα του concept με απόλυτη επιτυχία και ποια παρασύρθηκε επειδή δεν τα έλαβε υπόψη της, μένοντας εκτός GNTM 5;

-Ad-