GNTM: Δεν το περίμενε κανείς! – Το κορίτσι που αποχώρησε

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του GTNM με τις ανατροπές να τρέχουν ασταμάτητα και το κοινό να βλέπει πολλά φαβορί να εγκαταλείπουν την κούρσα προς την νίκη και το έπαθλο.

Στο επεισόδιο του GNTM 5 που προβλήθηκε την Τρίτη (29/11), τα κορίτσια κλήθηκαν να υπηρετήσουν ένα concept, σχετικό με τη βιωσιμότητα στη μόδα. Αφού έφτιαξαν πρώτα οι ίδιες -με τη βοήθεια καλλιτεχνών- τα ρούχα τους, πόζαραν και φωτογραφήθηκαν από τον Αντώνη Αγριδόπουλο.

Η Μαρίτα, που είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, άλλαξε τον σχεδιαστή – βοηθό της Κότυ με εκείνον της Αλεξίας, χρησιμοποιώντας το disadvantage που είχε στα χέρια της.

Κατά τη διάρκεια του σετ στο GTNM, οι κριτές ενθουσιάστηκαν τόσο με το ρούχο της Κότυ όσο και με τη Μύρια, με τη δεύτερη να παίρνει στη συνέχεια στο πλατό την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας.

“Σε αυτή τη φωτογραφία μπορεί να είσαι και το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου” της είπε η Βίκυ Καγιά, με τη νεαρή Κύπρια να συγκινείται. Σημειώνεται πως είναι η τρίτη φορά που παίρνει τη “δουλειά”.

Αντιθέτως, κακή απόδοση είχαν η Μάρα, η Μαρίτα και η Γρηγοριάνα, με τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει πως αυτή που πρέπει να αποχωρήσει από το διαγωνισμό είναι η Γρηγοριάνα. Πρόκειται για την Κύπρια με αφρικανικές ρίζες από τη γιαγιά της, η οποία κατάγεται από το Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

GNTM – Σοκ από τις κοπέλες

Την εξέλιξη αυτή δεν την περίμενε καμία κοπέλα, όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις τους. “Δεν γίνεται” φώναξε η Μαρίτα.

Κατά τη διάρκεια του πλατό, οι κριτές ζήτησαν από τα μοντέλα την άποψη τους για το ποιες θεωρούν… φαβορί.


Οι απαντήσεις ήταν πολλές και διαφορετικές αλλά δύο κορίτσια, με ιδιαίτερη πίστη στον εαυτό τους απάντησαν πως θεωρούν φαβορί… τους εαυτούς τους. Αυτές ήταν η Κότυ και η Αλεξία.

Τότε, ο Γιώργος Καράβας είπε πως του αρέσει πως κάποιες πιστεύουν τόσο στον εαυτό τους, ενώ κάποια μοντέλα σχολίασαν ότι η Κότυ και η Αλεξία δεν είναι.. ταπεινές.

-Ad-