GNTM: Η μεγάλη ανατροπή πριν τον τελικό – Τι θα δούμε

Το μεγαλύτερο ριάλιτι μόδας φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος του, έτσι στο GNTM την Τετάρτη 21/12 ξεκινάει μία σειρά από τις σημαντικότερες δοκιμασίες για την ανάδειξη του επόμενου Top Model.

GNTM: Αλεξία, Βικτώρια, Κότυ και Μαρίτα είναι μερικά βήματα πριν αρχίσουν οι διαδικασίες του μεγάλου τελικού, έτσι ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας, δίνουν μία ιδέα στα μοντέλα για το τι θα ακολουθήσει.

Τα κορίτσια έχουν τη μοναδική ευκαιρία να περπατήσουν σε τέσσερις διαφορετικές πασαρέλες για τέσσερις διαφορετικούς σχεδιαστές μόδας, ενώ θα πρέπει να αναδείξουν το όραμα του κάθε σχεδιαστή ξεχωριστά.

Οι σχεδιαστές είναι η Λένα Κατσανίδου, η Χριστίνα Βαρώτσου, η Ελένη Καββαδά και οι Deux Hommes για τους οποίους θα περπατήσουν τα μοντέλα στην πρώτη δοκιμασία για τον τελικό του GNTM 5 και στο τέλος θα ανακοινωθεί ποια κοπέλα δε θα συνεχίσει την πορεία της στο διαγωνισμό.

Παρ’ όλα αυτά πριν ξεκινήσει η μεγάλη επίδειξη μόδας, η Βίκυ Καγιά συναντά τα κορίτσια για να δώσει τα τελευταία tips και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.

Την ώρα που τα κορίτσια προετοιμάζονται για το Fashion Show, 19 κορίτσια που συμμετείχαν στον διαγωνισμό θα είναι εκεί για να υποστηρίξουν τις φιναλίστ σε μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες.

H Αλεξία, η Βικτώρια, η Κότυ και η Μαρίτα, συναντούν τα κορίτσια, λίγη ώρα πριν περπατήσουν την πασαρέλα 50 μέτρων, και η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη συγκίνηση και χαρά.

Ωστόσο, ένα απρόοπτο περιστατικό θα συμβεί στην πρώτη πασαρέλα που θα φέρει ανατροπές και η ένταση φτάνει “ταβάνι”.

Η βραδιά ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά για την έναρξη της ψηφοφορίας του κοινού.

Η επόμενη μέρα θα βρει τα μοντέλα σε μία υπέρλαμπρη τοποθεσία για μία ακόμα δοκιμασία για τον τελικό του GNTM.

Πρόκειται για μία φωτογράφιση στην οποία τα κορίτσια θα πρέπει να ενσαρκώσουν τον ρόλο μία σταρ του Μπρόντγουεϊ, να αναδείξουν τον εαυτό τους σε τρία διαφορετικά χορευτικά acts, ενώ φοράνε δημιουργίες υψηλής ραπτικής της Σήλιας Κριθαριώτη.

Ο επιτυχημένος φωτογράφος Bill Georgoussis, αναλαμβάνει τη φωτογράφιση με τα μοντέλα που ποζάρουν και χορεύουν.

Θα φανούν αντάξιες σε ένα τόσο περίπλοκο concept;

Το επεισόδιο του GNTM 5 κλείνει σε εορταστικό mood, και θα ανακοινωθεί η τρίτη δοκιμασία πριν τον πολυαναμενόμενο τελικό.