GNTM spoiler 12/11: Αυτή αποχωρεί απόψε

GNTM 12/11: Η επίδοση των κοριτσιών σε κάθε δοκιμασία διαφέρει με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί στο παιχνίδι.

GNTM spoiler 12/11: Η Κάτια, για παράδειγμα, η οποία ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι σημειώνοντας τη μία νίκη μετά την άλλη και φάνηκε από νωρίς να οδεύει με φόρα προς την κατάκτηση του τίτλου του GNTM 2, βρέθηκε ανάμεσα στα τρία κορίτσια με την χειρότερη λήψη, στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Απόδειξη, δε, για το πόσο απρόβλεπτος μπορεί να γίνει ο διαγωνισμός, είναι η χθεσινή αποχώρηση της Σπυρούλας Κάιζερ, η οποία ξεκίνησε δυναμικά την πορεία της στο ριάλιτι μόδας και σε συνδυασμό με την εξωτική ομορφιά της ξεχώρισε.

Στο σημερινό επεισόδιο μόνο 11 κορίτσια θα μείνουν στο σπίτι και θα διεκδικήσουν μία θέση στην 10αδα. Όπως και χθες έτσι και σήμερα έχουμε spoiler, σύμφωνα με το οποίο, η παίκτρια που δεν θα τα καταφέρει στη δοκιμασία αποχώρησης είναι η Μαρίνα Γρηγορίου.

Δεν σταματούν εκεί οι εκπλήξεις, όμως, καθώς την επόμενη εβδομάδα έρχονται αποχωρήσεις που θα συζητηθούν, καθώς θα προκαλέσουν τεράστια έκπληξη!

GNTM 12/11: Τι θα δούμε σήμερα

Μετά από μια αποχώρηση που σόκαρε πολλές, αυτή της Σπυρούλας, τα κορίτσια του GNTM ρίχνονται στη «μάχη» για να κρατήσουν τη θέση τους μέσα στο παιχνίδι.

Η Μαρία ήταν αυτή που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία και είχε το αβαντάζ. Απόψε 12 σχεδιάστριες θα αναζητήσουν να βρουν το κορίτσι που θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το concept που θα δούμε σήμερα έχει να κάνει με τις καμπάνιες 12 σχεδιαστριών για τα social media. Τα κορίτσια μόλις το άκουσαν πέταξαν από τη χαρά τους και ειδικά η Μαρία που είχε και το αβαντάζ.

Ποια αποχωρεί:

Η απόδοση της Μαρίνας τον τελευταίο καιρό έχει πέσει και έτσι ήρθε η σειρά της να αφήσει το σπίτι του GNTM και είναι αυτή που αποχωρεί. H Μαρίνα είναι αυτή που θα αποχωρήσει.

Εδώ και αρκετό καιρό φλερτάρει με την αποχώρηση και ήρθε ο καιρός να μαζέψει τα πράγματα της και να αφήσει πίσω της το σπίτι του GNTM.