GNTM spoiler αποχωρηση 11/10: Ποιος παικτης αποχωρει σημερα;

GNTM spoiler αποχωρηση 11/10: Βραδιά αποχώρησης έχουμε απόψε από το ριάλιτι αποχώρησης. Η δοκιμασία, οι αντιδράσεις και το «αντίο» από το σπίτι.

GNTM: Δεν έπεισε τους κριτές και αποχώρησε νωρίς νωρίς

Με μερική επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης στο GNTM στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο STAR. Σε αυτή την δοκιμασία, τα επίδοξα top models κλήθηκαν να λάμψουν μπροστά στον φακό του φωτογράφου Δημήτριου Κλεάνθους ως άλλοι Rockstars που ξεσηκώνουν τα πλήθη.

Το πάθος και η αυτοπεποίθηση, που έπρεπε να βγάλουν στη λήψη, απέκτησαν δε άλλη διάσταση καθώς το σετ της φωτογράφησης τοποθετήθηκε σε μια διάφανη πασαρέλα 13 μέτρα πάνω απ’ το έδαφος!

Όταν βρέθηκαν, ωστόσο, μπροστά στους κριτές του GNTM στο πλατό, οι αποφάσεις είχαν παρθεί και για κάποιον ή κάποια θα τελείωνε εδώ και πρόωρα το ταξίδι στον κόσμο του ριάλιτι μόδας. Και αυτή η αποχώρηση στο GNTM είχε ένα όνομα… Στέλλα Παπαδοπούλου.

«Ήταν ένα σοκ εκείνη την ώρα, μόλις άκουσα το όνομα μου» ανέφερε η πρώην παίκτρια του GNTΜ έχοντας ξεσπάσει σε κλάματα. «Με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω ούτε στους κριτές ούτε στον εαυτό μου ποια είναι η Στέλλα και έχω μια απογοήτευση».

Παίκτρια GNTM: «Δεν μου έκαναν πρόταση, εγώ ζήτησα να συμμετάσχω σε αισθησιακή ταινία»

Αλλαγή καριέρας αποφάσισε να κάνει πρώην παίκτρια του GNTM! Ο λόγος για την Χριστίνα Ανδρεάδη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας το 2018 και σήμερα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Μέσα σε όλα, η Χριστίνα Ανδρεάδη αποκάλυψε πως αποφάσισε η ίδια, άνευ προτάσεως, να συμμετάσχει προσεχώς σε ταινία ερωτικού περιεχομένου!

«Θέλω να τονίσω ότι δεν μου έκανε κανείς κάποια πρόταση. Ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν εγώ προσωπικά. Μπορούσα να βρίσκομαι σε κάποια γυρίσματα εφόσον συμφωνούσαν και οι ηθοποιοί. Το έβλεπα, το ξανάβλεπα και πήγα εγώ και είπα στα παιδιά… Ξέρετε τι; Άμα με θέλετε, μπορώ να συμμετάσχω κάπου και γω» δήλωσε με χαμόγελο το όμορφο μοντέλο.

«Δεν ήταν ο αρχικός μου σκοπός μια διεθνής καριέρα αλλά άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο πραγματικά, τους αρέσαμε τόσο πολύ που μας έχουν κλείσει ήδη από τον Ιούλιο που ξεκινήσαμε σε πάρα πολλές χώρες».

Τέλος, η Χριστίνα Ανδρεάδη παραδέχθηκε πως «τα χρήματα είναι πολύ καλύτερα από οτιδήποτε άλλο τηλεοπτικό. Παίζουμε μαζί με το αγόρι μου. Αυτός μπορεί να παίξει και με άλλες πρωταγωνίστριες αλλά είμαστε μαζί».

GNTM: Άφωνος με την αλλαγή στα μαλλιά του – «Ξενέρωσα»

Η στιγμή της αποκάλυψης φέρνει τα παιδιά αντιμέτωπα με το νέο τους είδωλο. Extreme ή όχι, οι επεμβάσεις στα looks έχουν σκοπό να αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή των top18, που πλέον είναι έτοιμοι να λάμψουν όχι μόνο στο GNTM 4 αλλά και στον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο του modelling.

Ο Θοδωρής είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις του φετινού GNTM και το αποτέλεσμα του Makeover δεν φάνηκε ότι τον ενθουσίασε αλλά μάλλον το αντίθετο. Το μακρύ μαλλί του έγινε πιο κοντό, με τον ίδιο να λέει πως νιώθει σαν Άγγλος λόρδος κι ότι είναι σαν να έχει γυναικείο κεφάλι με κοντό καρέ: «Έχω ξενερώσει. Δεν μου αρέσει τόσο. Νιώθω περίεργα κι ότι δεν μπορώ να το υποστηρίξω.»

Οι συμπαίκτες του διαφώνησαν, λέγοντάς του ότι του πηγαίνει αρκετά και το μαλλί του πήρε σχήμα αλλά ο Θοδωρής δεν φάνηκε να πείστηκε ούτε από τον Γιώργο Καράβα.

GNTM spoiler αποχωρηση 11/10: τι θα δούμε απόψε;

Οι κριτές αυτή την νέα εβδομάδα στο GNTM θα ζητήσουν απο τους παίκτες να περάσουν δύο δοκιμασίες, με την δεύτερη μάλιστα να είναι αυτή της αποχώρησης.

Στην πρώτη φωτογράφηση θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να αναλάβουν κάθε δουλειά που θα τους ζητηθεί και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να κάνουν διάφορες εκφράσεις για να δούνε ποιος θα είναι ο παίκτης που θα τα καταφέρει καλύτερα.

Η δεύτερη δοκιμασία του GNTM της Δευτέρας είναι πραγματικά όλα τα λεφτά, αφού οι παίκτες θα πρέπει να φωτογραφηθούν ως ζευγάρια που χορεύουν σε μια παραλία κάτω απο τους ρυθμούς της λάτιν μουσικής.

Άγγελος Μπράτης και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, δίνουν ένα μάθημα στους διαγωνιζόμενους πως γίνεται και όλοι πλέον πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να δουλέψουν επαγγελματικά ακόμα και όταν χορεύουν!

GNTM spoiler αποχωρηση 11/10: Ποιος παικτης αποχωρει σημερα;

Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στο trailer είναι απογοητευτικό για τους περισσότερους με αποτέλεσμα να ακουστούν στην συνέχεια μερικές απο τις πιο σκληρές κριτικές που έχουμε δει ποτέ στο GNTM!

Κάποιοι δεν μπορούν να γίνουν μοντέλα όσο και να νομίζουν ότι είναι κάτι ξεχωριστό! Το αποτέλεσμα τους είναι πραγματικά απαίσιο και μάλιστα ο Δημήτρης Σκουλός χαρακτηρίζει την εικόνα παίκτη ως “Η χειρότερη εικόνα που έχω δει”.

Η αποχώρηση αυτή θα σοκάρει πολλούς! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα φύγει αγόρι. Σε λίγο το οριστικό spoiler.

https://youtu.be/1lKjcPAgBHQ

Πληροφορίες από Tvfreaks.gr