GNTM spoiler αποχωρηση 13/12: Ποιος αποχωρει σημερα

GNTM spoiler αποχωρηση 13/12: Ακόμη μία αποχώρηση θα έχουμε σήμερα από το ριάλιτι του Star.

Ποιος είναι εκίνος που δεν θα τα καταφέρει…

Μια ανάσα πριν το τελικό βρίσκεται το GNTM. Πλέον μέσα στο σπίτι βρίσκονται τρία μοντέλα που θα δώσουν τη μάχη για να φτάσουν στον τελικό.

Κωνσταντίνος, Κυβέλη, Όλγα και Ειρήνη διεκδικούν μια θέση στην τελική τριάδα. Σήμερα τα μοντέλα θα στολίσουν το σπίτι για τα Χριστούγεννα και θα στείλουν τα δικά τους μηνύματα.

Η δοκιμασία έχει άρωμα τελικού, αφού θα πρέπει να γίνουν η ψυχή του πάρτυ, να χορέψουν με άλλους ανθρώπους και να ξεχωρίσουν.

GNTM: Αποχώρησε κι έμεινε εκτός ημιτελικού

Η χθεσινή αποχώρηση της Αγάπης ταρακούνησε το GNTM κι η τελική πεντάδα με τον Κωνσταντίνο, την Όλγα, την Κυβέλη, τον Αγγαίο και την Ειρήνη βαδίζει ολοταχώς για να φτάσει στον ημιτελικό.

Απόψε, εκπρόσωποι από τα τέσσερα κορυφαία πρακτορεία μόδας στην Ελλάδα, επισκέφτηκαν το σπίτι του GNTM 4 για να δώσουν χρήσιμες συμβουλές στα μοντέλα και για να τα μυήσουν στον χώρο της μόδας και τις αντιξοότητες που θα αντιμετωπίσουν. Μέσα από αυτήν την διαδικασία, τα μοντέλα αξιολογήθηκαν κι είχαν μια ευκαιρία να εξετάσουν καλύτερα τις δυνατότητες που έχουν.

Για την δοκιμασία αποχώρησης οι διαγωνιζόμενοι μεταφέρθηκαν σε ένα επιβλητικό πύργο στην Μάνη για ένα διπλό σετ φωτογράφησης από από τους Κωνσταντίνο και Πέτρο Σοφικίτη. Το concept συνδύαζε μόδα, προσωπικά βιώματα, έκφραση και μοντελική εμπειρία κι ορισμένοι παίκτες τα βρήκαν αρκετά δύσκολα. Τα μειονεκτήματα έπαψαν να ισχύουν, όμως ο Κωνσταντίνος ως ο νικητής της τελευταίας φωτογράφησης, είχε ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Σε αυτό το στάδιο που σιγά σιγά φτάνει στην κορύφωση, η παραμικρή λεπτομέρεια έπαιξε καταλυτικό ρόλο κι οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός είχαν να πάρουν μια δύσκολη απόφαση. Το μοντέλο που είχε την λιγότερο εντυπωσιακή πόζα κι αποχώρησε λίγο πριν τον ημιτελικό ήταν o Αγγαίος.

Παρασκευή Κερασιώτη: Πέθανε ο πατέρας της φιναλίστ του περσινού GNTM

Βαρύ το πένθος για την Παρασκευή Κερασιώτη. Η περσινή φιναλίστ του GNTM «έχασε» τον πατέρα της, τον οποίο είχαμε δει και σε επεισόδιο του reality μοντέλων του Star.

Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή μέσα από ανάρτηση που έκανε η αδερφή της Παρασκευής στο facebook, την οποία πρόβαλε η εκπομπή Super Κατερίνα.

«Αχ πατέρα, αυτός ο πόνος είναι αβάσταχτος. Σήμερα, μαζί με εσένα έφυγε ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μου. Να μας προστατεύεις από εκεί ψηλά και να μας δίνεις κουράγιο έτσι όπως έκανες πάντα. Θα σε αγαπώ αιώνια» έγραψε στην ανάρτησή της.

Η Παρασκευή Κερασιώτη ήταν πολύ δεμένη με τον πατέρα της και μάλιστα, ο ίδιος είχε συγκινήσει με τα λόγια του στο GNTM.

GNTM spoiler αποχωρηση 13/12: Ποιος αποχωρει σημερα

Μπροστά στην κριτική επιτροπή θα βγουν τα μαχαίρια, αφού η Ειρήνη θα κατηγορήσει τον Κωνσταντίνο και την Όλγα ότι προσπάθησαν να την καπελώσουν.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί και το golden pass του φετινού GNTM θα αποχωρήσει σήμερα. Η Ειρήνη θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι μια ανάσα πριν τον τελικό.

-Ad-