GNTM Spoiler Αποχώρηση 14/12: Αυτός αποχωρεί σήμερα

GNTM Spoiler Αποχώρηση 14/12: Αυτός αποχωρεί σήμερα

GNTM Spoiler Αποχώρηση 14/12: Μία μέρα πριν από τον μεγάλο τελικό του GNTM και ήδη θα φανούν οι αλλαγές που έχει φέρει ο κορονοϊός στις παραγωγές.

Έτσι στον προημιτελικό του φετινού ριάλιτι μοντέλων 5 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν μια θέση στον ημιτελικό και στον τελικό της Τρίτης.

Αυτό θα γίνει μέσα από μια δοκιμασία αλά Τζέιμς Μποντ με ελικόπτερα και μηχανές.

Ανάμεσά τους βρίσκεται μόνο μία κοπέλα, η Παρασκευή και μαζί της ο Έντουαρντ, ο Αιμιλιάνο, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής. Όλοι τους θεωρούνται δυνατοί παίκτες.

Το μεγάλο φαβορί για τη νίκη θεωρείται ο Ανδρέας και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις στον τελικό που θα είναι ζωντανός, με ψηφοφορία που αυτή τη φορά θα έχει κάποιο αντίτιμο για τους τηλεθεατές ώστε να αποφευχθεί το περσινό απρόοπτο με το σύστημα που έπεσε.

Η ίδια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας μιλώντας στο «Ευτυχείτε».

Μάλιστα στην ίδια εκπομπή είχε διαψεύσει ότι ο τελικός θα είναι αντρική υπόθεση, δίνοντας ένα εύκολο σπόιλερ ότι η Παρασκευή θα είναι στον τελικό.

Στο αυριανό επεισόδιο πάντως, για πρώτη φορά δεν θα δούμε και τους 4 κριτές στο πλατό. Ο Άγγελος Μπράτης θα βγει μέσω σύνδεσης ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις στο γύρισμα και ο επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων.

Προς μεγάλη δυσαρέσκεια των πολυπληθών φανς του στα social media και ειδικά στο Twitter αυτός που θα αποχωρήσει είναι ο Έντουαρντ.

Έτσι θα προκριθούν στον ημιτελικό η Παρασκευή, ο Αιμιλιάνο, ο Αντρέας και ο Ηρακλής. Από αυτούς θα προκύψει η τελική τριάδα του τελικού.

GNTM Spoiler Αποχώρηση 14/12: Δείτε ποιος αποχωρεί σήμερα

Το Greece’s Next Top Model, GNTM ή Next Top Model Greece είναι η ελληνική εκδοχή του αμερικανικού reality show μόδας America’s Next Top Model. Αρχικά προβλήθηκε τις σεζόν 2009-2010 και 2010-2011 από τον ΑΝΤ1, ενώ από το 2018 προβάλλεται από το Star.

Δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής, παρά μόνο κριτική επιτροπή. Ωστόσο στον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο τον ρόλο αυτό είχε η Βίκυ Καγιά.

Ο πρώτος κύκλος του ελληνικού Next Top Model ξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου 2009 και ολοκληρώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2010 με 18 επεισόδια. Προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Παρουσιάστρια ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία ήταν και μια εκ των κριτών. Οι υπόλοιποι κριτές ήταν: ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, το μοντέλο (Star Hellas 1990) Τζένη Μπαλατσινού και ο σχεδιαστής Χριστόφορος Κοτέντος. Coach των διαγωνιζόμενων κοριτσιών ήταν ο Τάσος Σοφρωνίου.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Σεράινα Καζαμία από την Κρήτη, η οποία κέρδισε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με το πρακτορείο MP Management, ένα ταξίδι στο Μιλάνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ένα εξώφυλλο στο περιοδικό Madame Figaro ως εκπρόσωπος της εταιρίας καλλυντικών Maybelline New York, ένα συμβόλαιο με την εταιρία ρουχισμού BSB και ένα ρολόι του οίκου Dior.

Πηγή: znews.gr

-Ad-