GNTM spoiler αποχωρηση 15/11: Αυτό το μοντέλο αποχωρει σημερα

GNTM spoiler αποχωρηση 15/11: Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απόψε αποχωρεί κοπέλα από το ριάλιτι ομορφιάς. Ποια δεν θα τα καταφέρει;

Το ταρακούνημα στην παρέα των ‘quadrifoglio’ και η επιτυχία του Κωνσταντίνου Τσαγκάρη, είναι τα θέματα συζήτησης, που κυριαρχούν τη νέα μέρα στο σπίτι, ώσπου απρόσμενοι επισκέπτες κάνουν την εμφάνιση τους.

Ο λόγος για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τη φωτογράφο Βικτώρια Ξεύγενου, που δίνουν το ζωντανό reference του επόμενου challenge επιβράβευσης.

Με αφορμή την καραντίνα και το πόσο «ένα» γίναμε με τα έπιπλά μας, η φωτογραφική καμπάνια στο στούντιο ζητά από τα μοντέλα να επιδοθούν σε ευφάνταστες, περίεργες πόζες, σε σχέση με διαφορετικά design έπιπλα.

Τα παιδιά κάνουν τα πάντα για να… «λιώσουν» με χάρη και σωστή έκφραση πάνω στα props, καθώς το έπαθλο πρόκειται να δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον νικητή.

Η επόμενη μέρα φέρνει συζητήσεις περί στρατηγικής αλλά και φρέσκο μήνυμα για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης.

«Ο κύκλος του modelling πρέπει να τετραγωνιστεί» με βάση τις αινιγματικές οδηγίες του Άγγελου Μπράτη. Με αυτό κατά νου, τα μοντέλα συναντούν στο στούντιο τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον Γιώργο Καράβα και τον φωτογράφο Xander Romanov, μπροστά από έναν κύβο, που ίπταται στα 2 μέτρα! Αυτό θα είναι και το σετ για το weird posing, που ζητά η φωτογράφηση, καθώς η κατασκευή περιστρέφεται συνεχώς. Οι ανορθόδοξες γραμμές πρέπει να συνδυαστούν με την ήρεμη έκφραση, με την ανισορροπία να λειτουργεί άλλοτε ως σύμμαχος και άλλοτε ως εχθρός.

Ο Κωνσταντίνος, ως νικητής του τελευταίου πλατό, καλείται να δώσει τα μειονεκτήματα, που «παίζουν» με τους κανόνες του χωροχρόνου αλλά και με τις προσωπικές σχέσεις στον διαγωνισμό. Ποιοι κατάφεραν να προσαρμοστούν με χάρη στο κινούμενο σετ και ποιοι δυσκολεύτηκαν να συγχρονίσουν όλα τα ζητούμενα σε ένα «κλικ»;

GNTM spoiler αποχωρηση 15/11: Ποιο μοντέλο αποχωρει σημερα;

Οι απαντήσεις δίνονται στο νέο πλατό, όπου οι τέσσερις κριτές, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτη, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχονται τα top models για την τελική ετυμηγορία. Εκεί γίνεται λόγος για το lockdown, που ενέπνευσε και τις δύο δοκιμασίες, που έχουν προηγηθεί, ενώ ταυτόχρονα κρίνονται και τα αποτελέσματα των μοντέλων, που σε γενικές γραμμές ενθουσιάζουν. Για κάποιον όμως ο fashion εγκλεισμός φάνηκε να τον περιορίζει τόσο ώστε το «κλικ» του να αποβεί μοιραίο και να χαθεί για πάντα από το διαγωνιστικό πλαίσιο του GNTM 4.

Η σημερινή αποχώρηση στο ριάλιτι μόδας είναι γένους θηλυκού. Ακόμη ένα κορίτσι θα δει την πόρτα της εξόδου, αυτό είναι το σίγουρο. Τώρα για το ποιο κορίτσι θα είναι αυτό, ο κλίρος πέφτει περισσότερο… στην Ιωάννα, η οποία επέστρεψε στα μισά του διαγωνισμού, ενώ είχε φύγει μόλις στην πρώτη δοκιμασία. Αντιθέτως τα άλλα μοντέλα έχουν προχωρήσει στον διαγωνισμό κι έτσι είναι πιο εξοικειωμένοι με τις δοκιμασίες.

GNTM: Πλάνταξαν στο κλάμα με την αποχώρηση – Ράκος η Ισμήνη

Η αποχώρηση του Αιμιλιανού από το GNTM άλλαξε τις ισορροπίες και νέα δεδομένα ανατάραξαν την πορεία των μοντέλων στον διαγωνισμό.

H αρχή έγινε με μία γιορτή για το top 9 σε ένα επίσημο δείπνο επιβράβευσης. Από την άλλη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συνάντησε τον Alex Babahmadi, παγκόσμιο επικεφαλής επικοινωνίας του Elite World Group, με στόχο την επιστροφή κάποιον από τα μοντέλα που έχουν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Ο Alex πήρε τις αποφάσεις του και καθόρισε σε ποιους να δώσει το χρυσό εισιτήριο της δεύτερης ευκαιρίας, προκαλώντας έκπληξη στους παλιούς διαγωνιζόμενους.

Όσο τα μοντέλα προσπαθούσαν να συνηθίσουν τη νέα πραγματικότητα, μία νέα δοκιμασία αποχώρησης ακολούθησε που απαιτούσε πασαρέλα, ρυθμό και έντονες πόζες. Η εκρηκτική super star Ελένη Φουρέιρα, συνόδευσε με το live performance της τα μοντέλα στο catwalk, στο fashion show του σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου. Το μότο ήταν η ελευθερία έκφρασης και τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν στο φακό του Mike Tsitas.

Οι τέσσερις κριτές: Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός διχάστηκαν αλλά στην ετυμηγορία για τον παίκτη που αποχώρησε από την βίλα υπήρχε ένα όνομα, που δεν ήταν άλλο από του Γιάννη Μπούτου. Μάλιστα ο Ναπολέων, που ήταν μαζί του στο bottom 2, θέλησε με δάκρυα στα μάτια να του παραχωρήσει την θέση του ανεξαρτήτως αποτελέσματος αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό. Το κλίμα φορτίστηκε και τόσο οι συμπαίκτες του Γιάννη, όσο κι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου πλάνταξαν στο κλάμα με την αποχώρησή του.

GNTM 4: Ένταση μεταξύ των κριτών – Έξαλλη η Ισμήνη!

Στο GNTM 4 τα 13 μοντέλα πήγαν στο πλατό μετά την ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης ώστε οι κριτές να σχολιάσουν τις πόζες τους δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα!

powered by Rubicon Project

Η Όλγα που είχε το advantage, δηλαδή της είπε ο σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος, πώς θα ήθελε να αναδείξει το ρούχο του, στάθηκε μπροστά στους κριτές.

«Το συγκεκριμένο ρούχο είχε να δώσει κι άλλο στην κίνησή σου. Δεν είναι η καλύτερή σου εικόνα. Εχω δει καλύτερα από εσένα. Σίγουρα είσαι ένα πανέμορφο κορίτσι δίπλα στην Ελένη», σχολίασε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Από την άλλη πλευρά, η Ζενεβιέβ τόνισε πως της άρεσε πάρα πολύ η εικόνα της και επειδή ήταν στο fashion show και άκουσε τις οδηγίες του σχεδιαστή χαίρεται που τον άκουσε.

Με αυτά τα λόγια διαφώνησε ο Δημήτρης Σκουλός λέγοντας: «Εγώ θα κρίνω μόνο την εικόνα που βλέπω. Παιδιά δε μιλάμε μόνο για show, αλλά και για μια φωτογράφιση στο τέλος. Μιλάμε για μια εικόνα και για μια πασαρέλα. Εδώ είναι διαγωνισμός μόδας. Δεν κάνουμε την καμπάνια του Απόστολου. Δεν μπορούσες να το κάνεις πιο σέξι; Είσαι σαν κούρος».

Ο Άγγελος συμφώνησε με τη Ζεν σημειώνοντας πως σε ένα fashion show θα πρέπει να ακούνε τον σχεδιαστή.

«Μα δε λέω κάτι τέτοιο Ζεν να μην ακούνε τον σχεδιαστή. Μα για όνομα του Θεού δε λέω κάτι τέτοιο. Δε γίνεται να μην ακούμε κάποιον που έχει άλλη άποψη να μην τον ακούμε. Εγώ δεν μπορώ να πω την άποψή μου; Δεν είπα ότι είναι κακή η εικόνα της», πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένη η Ισμήνη.

-Ad-