gntm spoiler αποχωρηση 16/11: Ποιο μοντέλο αποχωρει σημερα;

gntm spoiler αποχωρηση 16/11: Back to back αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας του Star. Χ

θες έφυγε κορίτσι. Σήμερα, ποιος είναι εκείνος που δεν θα τα καταφέρει;

GNTM: Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στον διαγωνισμό κι αποχώρησε

H αποχώρηση του Γιάννη Μπούτου από το GNTM, διατάραξε τις ισορροπίες κι ιδιαίτερα για την παρέα του, τους Quadrifoglio, που έχουν ως στόχο να βάλουν τα δυνατά τους.

Λίγο πριν την αποψινή δοκιμασία αποχώρησης, οι τελικοί 12 του διαγωνισμού έλαβαν μέρος σε μία δοκιμασία επιβράβευσης και φωτογραφήθηκαν για την Βικτώρια Ξεύγενου. Τα design έπιπλα κυριάρχησαν στα σετ, αφού η φωτογράφιση ήταν εμπνευσμένη από την καραντίνα και το πόσο κοντά ήρθαμε με τα έπιπλά μας αυτήν την περίοδο.

Την επόμενη ημέρα, ο Άγγελος Μπράτης κάλεσε τα μοντέλα στην δοκιμασία αποχώρησης, με το μήνυμα να είναι «ο κύκλος του modelling πρέπει να τετραγωνιστεί». Ο Γιώργος Καράβας κι η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχθηκαν τα παιδιά στην φωτογράφιση, όπου κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν περίεργες πόζες, μπροστά από έναν κύβο, που ήταν σε ύψος 2 μέτρων. Οι ανορθόδοξες γραμμές έπρεπε να συνδυαστούν με την ήρεμη έκφραση, με την ανισορροπία να λειτουργούσε άλλοτε ως σύμμαχος και άλλοτε ως εχθρός μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Xander Romanov.

Τα αποτελέσματα κατά γενική ομολογία ενθουσίασαν τους τέσσερις κριτές: Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτη, Δημήτρης Σκουλός αλλά για ένα μοντέλο ο fashion εγκλεισμός του, φάνηκε να το περιορίζει κι αποχώρησε. Ο λόγος για την Ιωάννα, που δεν έπεισε τους κριτές με την πόζα της. Η Ιωάννα ήταν μία από τις επιστροφές στον διαγωνισμό την προηγούμενη εβδομάδα.

Τηλεθέαση: Σαρωτικός ο Σασμός και η Γη της Ελιάς, απογοήτευση για GNTM

Σκληρή ήταν η μάχη στη τηλεθέαση της χθεσινής ημέρας (15/11) με τα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών να δίνουν αγώνα προκειμένου να φτάσουν στη κορυφή.

Η μεγαλύτερη κόντρα διαδραματίστηκε για ακόμη μια φορά στην prime time ζώνη, εκεί όπου ο Σασμός εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά σαρωτικός, κατακτώντας την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό με 27,1%.

Στο γενικό σύνολο όμως τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά καθώς η Γη της Ελιάς ήταν αυτή που χαμογέλασε με 27% έναντι 24,7% που σημείωσε το σίριαλ του Alpha.

Έτσι, οι δύο σειρές, μοιράστηκαν τις πρωτιές στην τηλεθέαση ενώ απογοήτευση έφεραν τα αποτελέσματα στο κανάλι του Star, αναφορικά με το GNTM που συγκέντρωσε 15.1% και 10.5% σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο αντίστοιχα.

Αναλυτικά η τηλεθέαση ανά ζώνη:
EARLY MORNING
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA – 20,3%

MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ – 14,1%

ΣΗΜΕΡΑ – 23.6%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ – 15,4%

HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA – 12,2%

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – 7,8%

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ… – 8,1%

ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! – 14,2%

SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ – 13,2%

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ – 15,2%

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ – 17.1%

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ – 18.6%

BREAKFAST AT STAR – 5.8%

LOVE IT – 10,3%

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ – 6,6%

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; – 3,3%

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ – 16%

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ – 12,1%

SHOPPING STAR – 12.9%

ΕΛΕΝΗ – 11,6%

T-LIVE – 14,2%

5 X 5 – 11,2%

STYLE ME UP! – 6,3%

ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 – 4%

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ
LIVE NEWS – 21,4%

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ – 24.8%

DEAL – 18,4%

ΗΛΙΟΣ – 15,1%

ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ – 10,5%

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ – 6,9%

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ – 11,3%

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ – 2,3%

ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
STAR NEWS – 16.4%

ALPHA ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – 13,2%

ANT1 NEWS – 13,4%

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ – 14,9%

MEGA ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – 12%

OPEN NEWS – 6,4%

ΕΡΤ1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – 4,3%

PRIME TIME
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – 27%

ΣΑΣΜΟΣ – 24,7%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – 17,2%

GNTM – 10.5%

GAME OF CHEFS – 5,5%

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ – 3,5%

LATE NIGHT
ΤHE 2NIGHT SHOW – 13,5%

ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ – 15,8%

BIG BROTHER – 9,2%

ΑΠΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ – 2,5%

Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ – 3,8%

Οι διαγωνιζόμενοι στο αποψινό επεισόδιο του GNTM ετοιμάζονται για… κάμπινγκ

Η καλή μέρα -και στο GNTM 4- από το πρωί φαίνεται, με την άφιξη του Γιώργου Καράβα στο σπίτι να φέρνει τα ευχάριστα νέα: ταξίδι εκτός έδρας! Προορισμός η μαγευτική λίμνη Δόξα στον Φενεό Κορινθίας, η οποία καλεί τους 11 διεκδικητές του τίτλου να έρθουν σε μια πιο κοντινή επαφή με τη φύση. Τα top models, με παρότρυνση του coach τους, ετοιμάζονται για κάμπινγκ σε αυτό το αλπικό τοπίο. Μόνο που ό,τι στήσουν, θα αποτελεί το σετ για ένα φωτογραφικό challenge, με τίτλο ‘Fashionable Campers’. H όλη διαδικασία διασκεδάζει τους υποψήφιους, καθώς η επιβράβευση ενθουσιάζει, ταυτόχρονα όμως υπογραμμίζει ξεκάθαρα τις κλίκες του διαγωνισμού.

Με τον καθαρό αέρα να δίνει έμπνευση, τα μοντέλα οδηγούνται το επόμενο πρωί σε διαφορετικό σημείο της λίμνης για να αντικρύσουν ένα μοναδικό θέαμα: ένα επιβλητικό άλογο μέσα στο νερό με τον Γιώργο Καράβα να ποζάρει πάνω του με χάρη και επαγγελματισμό. Κάπως έτσι δίνεται το reference για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης, που έχει άρωμα… editorial και ονειρική διάθεση.

Φορώντας αραχνοΰφαντα ρούχα, τα top models καλούνται να ποζάρουν με φινέτσα και να γίνουν ένα με το άλογο, ως πλάσματα της λίμνης. Για πρώτη φορά, το μειονέκτημα είναι ένα και δίνει την ευκαιρία στον Ναπολέοντα Μήτση να δείξει στοχευμένα τη στρατηγική του, ως νικητής στην τελευταία δοκιμασία.

Για όλους όμως προτεραιότητα έχει να αποδώσουν με επιτυχία τα ζητούμενα στο φακό του Απόστολου Κουκουσά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις οδηγίες της Ζενεβιέβ Μαζαρί, του Δημήτρη Σκουλού και του Γιώργου Καράβα, που τους συντροφεύουν σε αυτό το ταξίδι.

gntm spoiler αποχωρηση 16/11: Ποιο μοντέλο αποχωρει σημερα;

Η επιστροφή στην Αθήνα συμπίπτει με την επιστροφή στην καθημερινότητα, που επιφυλάσσει, εκτός των άλλων, μια σειρά από προσωπικά ξεκαθαρίσματα.

Στο πλατό ετυμηγορίας, το έργο των τεσσάρων κριτών, της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, της Ζενεβιέβ Μαζαρί, του Άγγελου Μπράτη, του Δημήτρη Σκουλού, είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς έχουν να κρίνουν αντικειμενικά πολύ εντυπωσιακές λήψεις, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες των μοντέλων να περνούν από κόσκινο. Στη μάχη της λεπτομέρειας σε πρόσωπο και σώμα, ο χαμένος είναι και αυτός που θα αφήσει πίσω του το όνειρο του GNTM 4.