GNTM spoiler αποχώρηση 19/11: Αυτή φεύγει σήμερα

αποχώρηση 19/11: Ακόμη μία αποχώρηση σήμερα, Τα μοντέλα που κατάφεραν να πείσουν τους κριτές με τις φωτογραφίες τους, να ξεχωρίσουν και τελικά να παραμείνουν στο σπίτι του GNTM, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό.

19/11: Η αποχώρηση της Ελευθερίας Καρναβά ομολογουμένως αποτελεί έκπληξη, καθώς το 20χρονο μοντέλο είχε τραβήξει την προσοχή των κριτών από τις auditions του reality, κερδίζοντας μάλιστα το golden pass και περνώντας απευθείας στο σπίτι.

Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία επεισόδια, οι επιδόσεις της Ελευθερίας Καρναβά έχουν σκαμπανεβάσματα, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός παιχνιδιού.

Σήμερα, θα γίνεια κόμη μία έκπληξη, καθώς θα αποχωρήσει η Εμμανουέλα Μάινα, μετά από μια κακή επίδοση στην τελική δοκιμασία.

GNTM spoiler τελικός: Αυτή είναι η τελική τριάδα

τελικός: «Έσκασε» διαρροή με τα κορίτσια που πάνε τελικό. Δείτε ποια είναι η τελική τριάδα του ριάλιτι μόδας.

GNTM spoiler τελικός: Τη στιγμή που οι κοπέλες του GNTM βρίσκονται στο Μιλάνο για τα γυρίσματα που θα οδηγήσουν το reality με τα μοντέλα στον τελικό, τα σενάρια για τις φιναλίστ δίνουν και παίρνουν.

Ποιες κοπέλες θα φτάσουν στην τελική κρίση; Φαίνεται πως οι παίκτριες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα:

«H παραγωγή ζήτησε να ετοιμάσουν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από τρία συγκεκριμένα κορίτσια: Κάτια Ταραμπάνκο, Κέισι Μίζιου και Άννα Μαρία Ηλιάδου. Δεν λέμε ότι αυτή είναι η τελική τριάδα, αυτό δεν το ξέρουμε. Λέμε ότι ζήτησαν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές αυτών των τριών κοριτσιών. Το Σάββατο θα γυρίσουν στην Ελλάδα».

https://www.youtube.com/watch?v=u1d0YWdbo0M&feature=emb_title

GNTM αποχώρηση 12/11: Η Μαρίνα αποχώρησε από το σπίτι

GNTM 12/11: Ακόμη μία αποχώρηση είχαμε απόψε από το ριάλιτι μόδας. Δείτε ποια και ποια είχε την καλύτερη φωτογραφία…

αποχώρηση 12/11: Το concept που είδαμε σήμερα έχει να κάνει με τις καμπάνιες 12 σχεδιαστριών για τα social media.

Τα κορίτσια μόλις το άκουσαν πέταξαν από τη χαρά τους και ειδικά η Μαρία που είχε και το αβαντάζ.

Η απόδοση της Μαρίνας τον τελευταίο καιρό έχει πέσει και έτσι ήρθε η σειρά της να αφήσει το σπίτι του και είναι αυτή που αποχωρεί.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Κάτια.

GNTM spoiler αποχώρηση 19/11 | Η συγκίνηση της Ηλιάνας και τα δάκρυα της Χριστοπούλου

Τα 12 υποψήφια μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2 αφού πέρασαν μια χαλαρή μέρα στο σπίτι, πήραν τα book τους και οδηγήθηκαν σε ένα νεοκλασικό κτίριο.

Εκεί, τις περίμεναν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου.

Η κριτής και η coach ενημέρωσαν τα κορίτσια πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή της καριέρας τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλιστα δεν έκρυψε τη συγκίνηση της και εξομολογήθηκε πως πριν 10 χρόνια βρισκόταν εκείνη σε αυτή τη θέση. «Είχα αγωνία, ανησυχία, και αναρωτιόμουν αν θα τα καταφέρω γιατί ήθελα να ευχαριστήσω τη booker μου» είπε η κριτής.

Από την άλλη πλευρά, η coach είπε: «Δε θέλω να κλάψω τώρα. Αλήθεια είμαι πολύ συγκινημένη γιατι είναι μια πολύ ουσιαστική και ιδιαίτερη ημέρα. Θα κάνετε το πρώτο σας casting. To φρέσκο αίμα του ελληνικού modelling θα συναντήσει 12 νέες ταλα

Η αντίδραση της Μαρίας όταν η Άννα-Μαρία την είπε ξινή

Τα 12 μοντέλα έμειναν στο σπίτι του Greece’s Next Top Model 2 και η παραγωγή φρόντισε ώστε να περάσουν ορισμένες χαλαρές στιγμές παίζοντας ένα παιχνίδι το οποίο αποτελεί παραλλαγή του κλασικού «Μάντεψε ποιος».

Οι νεαρές κοπέλες έπρεπε να περιγράψουν η μια στην άλλη κάποια από τις συμπαίκτριες τους και οι σπόντες και τα «καρφιά» έπεσαν «βροχή».

Όταν έφτασε η σειρά της Άννας – Μαρία, έπρεπε να περιγράψει τη Μαρία. Η παίκτρια τότε χαρακτήρισε την συμπαίκτρια της ως «ξινή».

Πώς αντέδρασε η Μαρία; «Είπε η Άννα Μαρία ότι εγώ είμαι ξινή! Ξινή είναι η μούρη της!» είπε η ίδια στην κάμερα του GNTM 2.

Πηγή: TLIFE