GNTM Spoiler αποχωρηση 23/11: Ποιο μοντελο αποχωρει σημερα;

GNTM Spoiler αποχωρηση 23/11: Διπλή αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι μόδας. Για ποιον έφτασε η ώρα να αποχωρήσει;

Ο κύκλος του Ντίνου Κρίτση στο GNTM 4 μπορεί να έκλεισε, όμως τα υπόλοιπα μοντέλα συνεχίζουν ακάθεκτα στο δρόμο προς την κορυφή, η οποία -πέρα από τα σπουδαία έπαθλα- θα τους ανοίξει τις πόρτες για μια μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ.

Οι παρέες έχουν πλέον οριστικοποιηθεί ενώ για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου η μοναχική πορεία στον διαγωνισμό είναι μονόδρομος.

Η προσπάθεια, που έχει κάνει κάθε υποψήφιο μοντέλο, για να φτάσει στους 9 κορυφαίους του GNTM 4, είναι μεγάλη και οι θυσίες πολλές. Γι’ αυτό και η παραγωγή επιφυλάσσει σε όλους μια μικρή αλλά σημαντική επιβράβευση: μια μέρα χαλάρωσης και παιχνιδιού, που θα βοηθήσει τα μοντέλα να κάνουν ένα διάλειμμα από τις απαιτητικές δοκιμασίες. Στα πλαίσια της διασκέδασης οι αντιστάσεις χαλαρώνουν και μεταξύ σοβαρού και αστείου τα προσωπικά «καρφιά» πέφτουν απροκάλυπτα.

Το επόμενο πρωί, το μήνυμα του Άγγελου Μπράτη στην οθόνη του σπιτιού δίνει αρκετές πληροφορίες για τη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθεί, αποκρύπτει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια, που θα κάνει τη διαφορά στο σετ.

Τα παιδιά θα στηθούν μπροστά στον φακό του Bill Georgoussis ως fashion αγγελιαφόροι με ρομαντική διάθεση, κρατώντας από ένα γιγαντιαίο prop, με το οποίο «θα στέλνουν» το δικό τους μήνυμα.

Παραλήπτες του μηνύματος, εκτός από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον Άγγελο Μπράτη και τον Γιώργο Καράβα, θα είναι αυτή τη φορά καλεσμένοι-έκπληξη, που θα βοηθήσουν τα παιδιά τόσο στο να πετύχουν το ζητούμενο συναίσθημα, όσο και στο να κάνουν ξανά focus στον στόχο τους.

GNTM Spoiler αποχωρηση 23/11: Ποιο μοντελο αποχωρει σημερα;

Ποιος αποσυντονίστηκε από τις απρόσμενες επισκέψεις και ποιος χρησιμοποίησε τη συναισθηματική φόρτιση με τρόπο δημιουργικό, ώστε να βγει η τέλεια λήψη;

Όλα θα κριθούν στο πλατό του GNTM 4 από τους τέσσερις κριτές, Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό, το έργο των οποίων γίνεται κάθε φορά και πιο δύσκολο, όπως και ο αποχαιρετισμός ενός ακόμα μοντέλου, που κλείνει για πάντα πίσω του την πόρτα του διαγωνισμού.

Κόβεται το GNTM; Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και η επιστροφή της Βίκυς Καγιά

Αναβρασμό στο STAR έχουν φέρει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του GNTM με την παραγωγή να παίρνει καίριες αποφάσεις.

Μετά την αντικατάσταση της Βίκυ Καγιά από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, πείραμα που όπως φάνηκε δεν πέτυχε ιδιαίτερα, το κανάλι αποφάσισε να σταματήσει το σόου.

Μετά από την σεζόν που παρακολουθούμε, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει μια μεγάλη παύση χωρίς να αποκλείεται να επανέλθει στο μέλλον.

Το δεύτερο μισό της σεζόν, λοιπόν, δεν θα απολαύσουμε το ριάλιτι μοντέλων και το STAR ρίχνει όλες τις δυνάμεις του στο MasterChef.

Για κάθε ενδεχόμενο το κανάλι θα κρατήσει τα δικαιώματα του πρότζεκτ καθώς είναι πολύ πιθανό να το επαναφέρει την επόμενη χρονιά.

Στα σχέδια του STAR πάντως είναι αν το σόου επιστρέψει να γυρίσει σε αυτό και η Βίκυ Καγιά.