GNTM Spoiler Αποχώρηση 24/11: Δείτε ποιος αποχωρεί σήμερα

GNTM Spoiler Αποχώρηση 24/11: Δείτε ποιος αποχωρεί σήμερα

GNTM Spoiler Αποχώρηση 24/11: Τα ξυλοπόδαρα δυσκόλεψαν τους παίκτες του GNTM, παρόλα αυτά τα κατάφεραν όλοι εκτός από τον Εμάνουελ που μάλλον δεν είχε το πάθος και την απαιτούμενη όρεξη να παλέψει.

Από τη χθεσινή δοκιμασία ο Δημοσθένης ήταν αυτός που πήρε το αβαντάζ για να δυσκολέψει τους παίκτες στην αποψινή, μόνο που αυτή είναι από μόνη της παγίδα.

Οι παίκτες θα φορέσουν στολή scuba diving για να διαφημίσουν ρολόγια αλλά σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού ήρθε η ώρα να διαλέξουν μόνοι τους τη λήψη που θα πάει στα χέρια των κριτών για να αποφασιστεί ποιος θα φύγει.

Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ, η… απελπισία τους περισσεύει ενώ ο Γιώργος Καράβας μπαίνει στη διαδικασία να μαλώσει τους παίκτες γιατί άκουσε δυσμενή σχόλια για το πρόσωπό του.

Ποιος όμως είναι αυτός που δεν θα τα καταφέρει να μπει στην τελική οκτάδα;

Σύμφωνα με το spoiler που έχουμε ο Δημοσθένης θα είναι αυτός που δεν θα ευνοηθεί από το αβαντάζ που κέρδισε και θα είναι αυτός με τη χειρότερη λήψη.

GNTM Spoiler Αποχώρηση 24/11: Δείτε ποιος αποχωρεί σήμερα

Το Greece’s Next Top Model, GNTM ή Next Top Model Greece είναι η ελληνική εκδοχή του αμερικανικού reality show μόδας America’s Next Top Model. Αρχικά προβλήθηκε τις σεζόν 2009-2010 και 2010-2011 από τον ΑΝΤ1, ενώ από το 2018 προβάλλεται από το Star.

Δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής, παρά μόνο κριτική επιτροπή. Ωστόσο στον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο τον ρόλο αυτό είχε η Βίκυ Καγιά.

Ο πρώτος κύκλος του ελληνικού Next Top Model ξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου 2009 και ολοκληρώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2010 με 18 επεισόδια. Προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Παρουσιάστρια ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία ήταν και μια εκ των κριτών. Οι υπόλοιποι κριτές ήταν: ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, το μοντέλο (Star Hellas 1990) Τζένη Μπαλατσινού και ο σχεδιαστής Χριστόφορος Κοτέντος. Coach των διαγωνιζόμενων κοριτσιών ήταν ο Τάσος Σοφρωνίου.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Σεράινα Καζαμία από την Κρήτη, η οποία κέρδισε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με το πρακτορείο MP Management, ένα ταξίδι στο Μιλάνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ένα εξώφυλλο στο περιοδικό Madame Figaro ως εκπρόσωπος της εταιρίας καλλυντικών Maybelline New York, ένα συμβόλαιο με την εταιρία ρουχισμού BSB και ένα ρολόι του οίκου Dior.

Πηγή: znews.gr

-Ad-